Hirdetés
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
Ide várunk:
- minden saját tapasztalatot/tesztet, észrevételt a már megvett, és használatban lévő SSD-vel kapcsolatban, illetve mindenféle, megbízható forrásból való cikket/tesztet/érdekességet.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
Video alapján simán elfér, amúgy az egyoldalas 980 1TB az 2.38mm magas ez a Plextor meg 3.65mm, szóval nyugodtam próbáld bele. Gondolom olyan helyen javasolt az egyoldalas, ahol úgy kell valami alá beszuszakolni és még akár valami hűtőlapkát is jó lehetne rátenni... Nekem desktopban VGA alá van szuszakolva a 980 1TB, ott tényleg nem sok hely maradt az SSD felett.
Kb 99%, hogy jó lesz a Plextor oda, amúgy meg egész korrekt SSD-nek tűnik, még 1GB DRAM cache is van rajta.
mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
-
Egon
nagyúr
Sajnos mégsenem oldódott meg teljesen a probléma.
Teszt jelleggel rámásoltam az ssd-re 350 GB-nyi adatot, a hőmérséklete a borda ellenére jócskán 70 fok fölé ment a HD Sentinel szerint... Mondjuk már órák óta használtam, az üzemi hőmérséklete 49-50 fok volt.
Most teszteltem 100 giga adattal, de csak 10 perccel a bekapcsolás után (amikor 41 fokos volt még csak), így csak 53 fokra ment fel.
Mondjuk nem életszerű, hogy ennyi adatot másoljak rá egyszerre (mármint 350 gigát), de így sem vagyok teljesen nyugodt.[ Szerkesztve ]
"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
Egon
nagyúr
Ha valaki hasonlóképp járna egy ilyen lap+ssd kombóval: vettem egy 3 mm-es hűtőbordát, az még pont befér alá (1-2 mm szabad hely marad a vga hűtő felett), és ez elég volt ahhoz, hogy 10 fokkal csökkenjen az ssd hőmérséklete, egyelőre huzamosabb terheléssel sem tudtam 56 fok fölé vinni.
"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- 2 TB 2280 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD, Micron -
- AKCIÓ! 10TB Western Digital DC HC330 HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Toshiba KIOXIA XG8 1TB M.2 Gen4 NVMe SSD! 7000-5600MB/s
- BESZÁMÍTÁS! 3TB Western Digital RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung 980 PRO NVMe 2TB M.2 PCIe SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest