- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Milyen videókártyát?
- Androidos fejegységek
- Projektor topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- Amazon Kindle
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Ide várunk:
- minden saját tapasztalatot/tesztet, észrevételt a már megvett, és használatban lévő SSD-vel kapcsolatban, illetve mindenféle, megbízható forrásból való cikket/tesztet/érdekességet.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Doky586 #32734 üzenetére
Meglehet
- igazából nem követem már ezeket a dolgokat, szóval abszolút hülye vagyok már kompletten a PC-s dolgokhoz is akár. Átmentem tipikus butauserbe, csak a googlet tudom használni, ellentétben az átlaggal (az esetek többségében)
King Unique: Köszi, Lehet hogy tényleg jobban járok akkor ha 0-ról elindítom az egészet - mármint zöldmezősen telepítem a Win10-et. Igazából a dupla helyreállító partíció azért lehet, mert anno ez egy jogtiszta Win7 Pro volt, amiből upgradeltam Win10-re (és persze úgy, hogy nem szanáltam a partíciót, hanem követtem a Windows utasításait), valószínű ez kutyult össze mindent.
És még talán a Win7 idején tettem át én kézzel a lapozófájlt egy HDD-re, ami valóban ordas baromság részemről, de pont a helyprobléma okozta ezt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Tesla topik
- Autós topik
- Filmvilág
- Sweet.tv - internetes TV
- PR-Telecom
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Samsung Galaxy A25 5G / 8/256 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged