Hirdetés
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Ma fejezi be karrierjét a Windows 7
- Apple asztali gépek
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Steam Deck
-
PROHARDVER!
Ide várunk:
- minden saját tapasztalatot/tesztet, észrevételt a már megvett, és használatban lévő SSD-vel kapcsolatban, illetve mindenféle, megbízható forrásból való cikket/tesztet/érdekességet.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jeni
félisten
válasz atus72 #26055 üzenetére
Nézd meg nem-e porszívóztad fel?
Postán kaptad,lakásra hozták?
Mert még ebben az esetben is vissza viheted a lapot,hogy nem mellékelték a kicsi rögzítő csavart a dobozba gyárilag.
14 napon belül ha neten vetted vissza vihető ezzel az indoklással.
Jobb ha személyesen mész be oda. Lehet,hogy talán tudnak adni olyan csavar testet.Én is az Aquacomp boltban vettem az Asrock lapomat és ott helyben megnéztem minden meg van-e hozzá? Meg volt rendesen,még a srác a proci lábakat is megnézte.
Ha nem jársz vele sikerrel,hogy adnak-e vagy vissza veszik-e.
Megoldható a javítás egy kicsi erősebb műanyag csővel (megfelelő hosszal) és egy adott hosszúságú m2 csavarral.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- Új 2TB KINGSTON XS1000 hordozható SSD , USB 3.2 Gen2, 1050/1000 MB/s, fekete .
- Western Digital 8TB RED PRO - SATA3, 7200 Rpm, 256MB - Gari 2026.05.19. -ig - Eladó!
- AKCIÓ! 10TB Western Digital DC HC330 HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Western Digital 8TB RED Plus - SATA3, 5640 Rpm, 256MB - Gari 2026.05.19. -ig - Eladó!
- SK Hynix Platinum P41 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Bontatlan - 7000-6500 MBs - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest