Hirdetés
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- SoundBlaster X-Fi
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házimozi belépő szinten
- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Aktív témák
-
McDog
aktív tag
válasz
scream #22057 üzenetére
Nekem a Pioneer 216D DVD írómat nem látja mindig, ha a BIOS-ban beállítom az AHCI módot, pontosabban néha látja, de bootolni nem hajlandó róla
, így nálam kiesett, a többi főbb beállítást elvégeztem, a tesztek olyan értékeket hoznak, mint amit másoknál olvasok. Lassulást nem tapasztaltam még úgy se hogy az előző rendszert másoltam át. True Image-gel és ezáltal az eltolás sem az igazi.
Ám ha nem is egy megoldás, ha stabilan másolsz, nem találkozol lassulással akkor kiszűrted hogy az alaplapod AHCI módja nincs annyira a helyzet magaslatán. -
McDog
aktív tag
Tulajdonképpen mi történik ha nem jól helyen kezdődik a partíció, nem megfelelő az eltolás? Hosszú távon van valami következménye?
-
McDog
aktív tag
Annyi dolgot kitalálunk, hogy minél kevesebb írási művelet legyen az SSD-n, ám közben a CrystalDiskMark-ba általában 1000MB alapértelmezett 5*ös beállítással nézegetjük.Ez nem jár véletlenül 4* 5*1000MB írással?
-
McDog
aktív tag
válasz
zsolt19900 #21779 üzenetére
Norton Ghost, ha nincs meg, akkor a Hiren's boot CD-n is megleled.
-
McDog
aktív tag
válasz
zsolt19900 #21764 üzenetére
Ghosttal ha particióról particióra másolsz, akkor a többit békén hagyja. Ha valamiért az nem lesz bootolható, akkor SSD-t lehúzod win7 lemezt berakod és kijavítja.
Aktív témák
Hirdetés
- Sorozatok
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- SoundBlaster X-Fi
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Gumi és felni topik
- macOS PC-re
- No Voice in the Galaxy
- További aktív témák...
- Hozz a Nyuszi Tárolót! Seagate IronWolf 4TB (ST4000VN006) INGYEN FOX-al Érdekel?
- Western Digital Elements 1TB HDD alig használt!
- WD Purple 2TB
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Hozz a Nyuszi Tárolót? Hozzon! Yó áron érdekel? Persze! WD 2TB LILA (WD22PURZ) INGYÉ FOX-al mégjobb?
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 7500 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i7-4GEN I 8GB I 512SSD I NVIDIA I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 120TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v4,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest