Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi belépő szinten
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen notebookot vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Videós, mozgóképes topik
Aktív témák
-
ledgeri
nagyúr
válasz
KaiotEch
üzenetére
Mentél már át a 2 terráson hdsentinellel? ha igen tudod, hogy milyen az olvasási-sebesség garafikonja a vinyódnak?
Én most mértem le azokat amik nálam vannak (publikáltam a hd sentinel topikba, hogyha érdekel), mert rendszerátszervezésen vagyok ssd-t várva, és láttam, hogy a kis fájlok másolása (elérése) tényleg nem fekszik a HDD-knek, szóval ezen múlhatott... -
ledgeri
nagyúr
Mennyire fura, hogy a két utolsó publikált kép legutolsó sora szinte pont fordítottja egymásnak...
Az is sorolhato az MLC vs TLC "csatába"?
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Laprasi991
üzenetére
Én is ilyen laphoz nézek ssd-t, és érdeklődnék, hogy valaki akinek olyan lapja (PL: b75 pro3-m) van lemérte-e már, vagy hogyha megkérem, akkor le tudná-e mérni azt egy arra alkalmas alaplapon hogy mennyit megy ugyanazon programmal, mefelelő beállítások mellett egy ssd az intel sata2-őn,sata3-on és az asmedia sata3-on?
Akár mehetne egy logout írás is, amit linkelni lehetne elsőhszekbe, küldenék neki egy csokit, és kapna egy pirospontot nálam, mint szeksziboj
Vehető felkérésnek!!

-
ledgeri
nagyúr
Mekkora IO/s eltérés okoz tapasztalható sebességváltozást?
-
ledgeri
nagyúr
Üdv! Szeretném megkérdezni, hogy az ssd-ken a partíció úgy egyben van, mint a hdd-kben, vagy az is "trimmelődik"?Ebből adódóan: a particionálatlan területet is felhasználja-e az eszköz, gazdálkodik vele? (a másodikat sejtem igen, de az elsőről még nem hallottam..)
-
ledgeri
nagyúr
Üdv! Szeretnék érdeklődni, hogy egy SSD-n lévő oprendszert (ha a driver-kérdésektől[letöröl átdugás előtt, majd vissza..]) mennyire zavarhat meg az, hogyha (csak egy tesztidőszak alatt) sűrűn pakolgatjuk át egyik vezérlős egyik féle sata portról egy másik-vezérlős másik féle sata portra?
-
ledgeri
nagyúr
Gondoltam bekérdezek az H61m/u3s3 vs SSD kombóról, de a kereső kidobott 129 hsz-t amit elolvasva bánom, hogy nem néztem más lap után akkor...
Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Elektromos cigaretta 🔞
- Milyen TV-t vegyek?
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Jövedelem
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Milyen egeret válasszak?
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- Apple iPhone 13 Pro 1TB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest