Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- VR topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
Aktív témák
-
Lmh
őstag
válasz
d@minator
üzenetére
ŐŐŐ, a böngésző cachét nem vágom hogy kell. A lapozófájlt meg aszerint a 10 pont szerint csináltam ami itt terjeng, csak azt állítottam, hogy "Ne legyen lapozófájl" - ha jól emléxem.
Vki ezt tanácsolta, mert hogy a 8 giga ramommal jó lesz így.
Nem értek hozzá.... fogalmam sincs miket csináltam.
-
Lmh
őstag
válasz
tejeskifly
üzenetére
Köszönöm nektek!
Én is így gondolom, nem akarom én agyon óvni, csak alap szinten azért... ahogy mondod: Feleslegesen nem terhelném, ennyi. -
Lmh
őstag
Bocsánat a hülye kérdésért, de SSD-re az op rendszeren kívül ti szoktatok/szokás rakni mindenféle programot, mint pl vlc, winrar, office, böngészők, daemon tools, dropbox....(játékról nem is beszélve, pl guild wars 2
) Szóval ezek írás/élettartam szempontból nem számottevőek?
Köszi
-
Lmh
őstag
Amikor most feltelepítettem az SSD-re a win7-et, kihuztam az előző rendszerhdd-met. Most mi lenne, ha azt a HDD-t visszadugnám az SSD mellé? Tudná, hogy az SSD-ről bootoljon? Vagy teljesen összezavarodna a két win7?
-
Lmh
őstag
ÓÓ közben kb semelyik pont nem úgy van nekem, ahogy a leírásban
Lehet a végén inkább írok egy összefoglalót 
Kipróbálok, köszi
-
Lmh
őstag
-
Lmh
őstag
Sziasztok!
Elkövettem azt a hibát, hogy hirtelen felindulásból vásároltam egy SSD-t. OCZ Agility3 120GB. A hiba abban rejlik, hogy nem néztem utána, hogy mivel is jár ez és most olvasgatom a különféle fórumokat, hogy milyen rengeteg beállítás eszközölhető.
Itt kezdtem az érdeklődést, majd át lettem ide irányítva
Becsületesen olvasgattam ezt illetve ezt a leírást is. A második linkkel kapcsoltban azt a tanácsot kaptam, hogy a 4,6,7,8,9 pontokban szereplő beállításokat nem kell elvégezni.
Mivel baromi óvatos és alap szintű felhasználó vagyok, ezért szeretném a bonyodalmakat a legminimálisabbra csökkenteni és csak a legfontosabb beállításokat elvégezni. Első SSD-m szóval nem kell szerintem méééég sokkal gyorsabbá tenni, csak annyit szeretnék, hogy stabilan, kényelmesen, hibajelenségmentesen használhassam.
Szóval melyek azok a pontok, amiket ezek alapján mindenképpen javasoltok, hogy végezzek el?
Konfigom az adataim között. Ide csak annyit írok, hogy sima Asus M5A97 alaplapom van.A telepítésnél annyi a tervem, hogy mindkettő jelenlegi merevlemezemet kihúzom a gépből és a "rendszermerevlemezemet" nem is kívánom visszadugni, csak ha vmi gebasz lenne az SSD-vel. Ha fent az ssd-n a rendszer, akkor a másik merevlemezt ( filmek, játékok, képek, dokumentumok...) gondolom csak egyszerűen visszadugom és menni fog gond nélkül.
Jaj, még annyit, hogy win7 telepítés előtt csak annyi a dolgom, hogy az alaplapon megkeresem a SATA3 csatit, amibe az SSD-t dugom és átállítom erre a bizonyos AHCI-re?
Remélem megtalálom
Elnézést ha hosszú és bonyolult voltam, csak nem nagyon merek belevágni.
Előre is nagyon köszönöm!

Aktív témák
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Háztartási gépek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy topik
- Yettel topik
- Milyen videókártyát?
- Hobby rádiós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Új Class 10-es 32GB-os memóriakártya adapterrel
- Samsung 990 PRO 4TB (MZ-V9P4T0BW) PCIe 4.0 NVMe M.2 - Garancia: 2028.12.03 -ig
- Új, bontatlan Kingston IRONKEY Vault Privacy 50 8GB 3.2 USB biztonsági pendrive - 1 hét próbagari! -
- Új, garanciás SSD-k - Áfás számlával
- SAMSUNG PM9E1 "9100 PRO" 2 TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-12.500 MBs - Eladó!
- Apple iPad 10th Wi-Fi + Cellular - Silver - 64GB - BONTATLAN - ÚJ
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i7 14700K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB Lian Li Lancool 207 Digital 750W
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2, év gari - MAGYAR
- Apple MacBook Air 13 M1 8GB 256GB magyar bill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Ilyen sentinelem van, de mit kell nézni ?
) Szóval ezek írás/élettartam szempontból nem számottevőek?