Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
Aktív témák
-
cszn
őstag
Helyes! Használd egészséggel!
Egyébként én is most raktam újra a rendszeremet, mert volt már néhány megoldatlan gond vele, most volt időm rá aztán úgy láttam egyszerűbb lesz inkább újrarakni... (szegényem már RC upgrade óta bírta) Jó gyors volt a telepítés, meg a programokat is pikk-pakk lehetett rakosgatni. Egyébként gyorsabb nem lett az új rendszer miatt, de ezt nem is vártam.
-
cszn
őstag
50%
kb ugyanannyi esély van a meghibásodásra. Az SSD elhalálozás egy misztifikált dolog. Ha rendszergyorsításra kellene akkor az SSD a nyerő ez nem kérdés.
(#11598) -Solt- Garbage Collection. Lényegében ugyanazt csinálja mint a TRIM csak ez nem folyamatos hanem bizonyos időközönként lefuttatod és kész. Semmivel nem jársz rosszabbul (ha nem felejted el).
-
fLeSs
nagyúr
mit értesz erőteljes amortizáció alatt? csak mert azon az 1-2 emberen kívül akiknek az OCZ Vertexe állítólag gyorsan romlik - ami simán lehet hibás is - nem hallottam még olyanról, hogy leamortizálódott az SSD-je. 1,3 TB írásnál 2%-ot csökkent az állapotjelző kb. 3 hónap alatt, ha ilyen ütemben halad akkor még van hátra 150 hónapom, ami több mint 12 év. 12 év múlva hol lesznek már ezek az SSD-k? én arra sem emléxem milyen vinyóm volt 12 éve. azóta volt már milliónyi másik.
-
WiZARD
addikt
majd napi 60 forintot bedobok egy perselybe, és akkor 2 év alatt megvan az ára a mostaninak
ennél több elmegy minden hülyeségen. elavuló vga, cpu, ram, telefon, autó, stb
de hogy ne mondjátok, hogy szórom a pénzt, megpróbáltam most áttenni a vinyóra a chrome cache-t, de nem sikerült. :p
remote desktop clienst lelőttem, az nem kell mindig, de annál főleg nem értem mit ír ennyit... -
hool
aktív tag
Tróger?
De amúgy régi ph-sként gondolom visszaolvastad a legutolsó pár hozzászólást, amiben ugyanerre az ssdre kaptak sokan mások választVagy csak a kereső ugye..
Rendszer vinyónak ideális, ilyen áron meg bestbuy.
Élettartam nyilván a használattól függ, én abban bízok, hogy a 3 év garit kibírja.
Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Politika
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Tőzsde és gazdaság
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Hozz a Nyuszi Tárolót? Hozzon! Yó áron érdekel? Persze! WD 2TB LILA (WD20PURZ) INGYÉ FOX-al mégjobb?
- Crucial P3 Plus 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - Eladó! 37.000.-
- Crucial P3 Plus 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - Eladó!
- Hozz a Nyuszi Tárolót! Seagate IronWolf 4TB (ST4000VN006) INGYEN FOX-al Érdekel?
- Kingston NV2 1TB M.2 PCIe NVMe
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024)- M3, 16GB/256GB (MC8K4MG/A) 8 Ciklus Éjfekete - 3 év garancia
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest