Hirdetés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Valami baja van a tápomnak
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen házat vegyek?
- CES 2026: nagyon szeretné kézikonzolokban látni a Panther Lake-et az Intel
- Gaming notebook topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Videószerkesztés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Aktív témák
-
cszn
őstag
válasz
Viperator
üzenetére
Gyorsulást mindenképpen érezne. Nem ismerem ezt a típust, de általában jellemző, hogy gyengítve vannak a laptop chipsetek a fogyasztás miatt. Az asztalihoz képest tehát lassabb lenne, de laptop vinyóhoz képest jelentős a gyorsulás általában. Ebből következik, hogy gyors, drága SSD-t nem nagyon érdemes venni bele, hacsaknem később másik gépbe (esetleg asztaliba) át lesz rakva.
Nem kell OFFba raknod. Ez abszolút topiktéma.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Viperator
üzenetére
Lődd ki nyugodtan, ha kevés a ram W7 alatt úgy is kiírja és akkor max visszakapcsolod.
Dob egy üzenetet, hogy kevés a szabad memóri és zárj be néhány alkalmazást.Nekem 4GB rammal W7 64bit-el nem volt kevés, pedig játsuzottam is kikapcsolt vmem-el. És nem is passziánszot.

Aktív témák
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ford topik
- Autós topik
- Magyarországra is megérkezett a Poco M8 5G
- Call of Duty: Black Ops 7
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Nintendo Switch 2
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- További aktív témák...
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Új Steelseries Arctis Nova pro vezetékes gamer fejhallgató
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nem az SSD-t néztem a Crystal Diskben hanem a vinyót. Csak még egy kicsit kómás vagyok. Rácsoadálkoztam, hogy miért nincs bekapcsolva a TRIM...
Az hogy lehet?