Hirdetés
- HP EliteBook / ZBook topik
- Milyen monitort vegyek?
- Projektor topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Apple asztali gépek
- Pánik a memóriapiacon
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
Aktív témák
-
válasz
terencehill
üzenetére
Néztem az indexelési beállításokon belül a speciális fület,index helye C:\ProgramData\Microsoft,ide teszi alapból az indexeket?Mert néztem hogy most a mappa mérete 21 mega
ja indexelt elem:546
-
Balage76
senior tag
válasz
terencehill
üzenetére
Klikk a "Tune" gombra és ennyi. Ez a Magician program az átlagfelhasználónak készült, akik egyetlen gombnyomással akarják a átlagoshoz leginkább hasonlító rendszereken a leghatékonyabb beállítást elérni.
A különböző fetch megoldásokra nem tudom a pontos választ, elképzelésem szerint még mindíg jobb ezeket kikapcsolni és ezzel memóriát "spórolni", mint bekapcsolni és cserébe a rendszer több virtuális memóriát használ. Gyakorlatilag extra olvasásra cseréli a rendszer az extra írást. Ez pedig az SSD szempontjából élettartamnövekedést jelent.
-
attilafree
csendes tag
válasz
terencehill
üzenetére
A Superfetch-t, a Defrag-ot(Töredezettségmentesítést), az Indexelést én mindeképpen kikapcsolnám, és ha jól tudom a legalsó lehetőség létrehoz egy energiagazdálkodási sémát, az sem árt, de nem feltétlen szükséges!
Az N betű jelen esetben No-t jelent, vagyis, hogy még nem Tune-oltad a rendszert...
Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- HP EliteBook / ZBook topik
- Háztartási gépek
- Robotporszívók
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen monitort vegyek?
- Oldgames, avagy minden idők legjobb játékai
- Flip (IPTV, otthoni internet, vezetékes telefon)
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- VeryBig! Akciós! Dell Precision 7760 i7-11850H 32GB 512GB SSD RTX A5000 16GB 17" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG B550 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H440 fehér GIGABYTE 750W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest