Hirdetés
Aktív témák
-
stranger28
addikt
válasz
FireKeeper
üzenetére
A 64GB-osokból olyan 60 körül lát a rendszer. Egy 64 bites win7 ultimate-em van egy 60 gigáson, Adobe szoftverekkel, pár benchmarkkal és a szokásos user progikkal. Így 37 giga szabad helyem van és olyan 10-12-t érdemes hagyni rajta, tehát 3-4 játék még elférne + office.
szerk: Hát nekem rengeteget gyorsult tőle, sata3-mas van és bitang sebes, 30 ezerért szerintem ajándék volt.
Úgyhogy én nem hagynám ki. -
Shodan
őstag
válasz
FireKeeper
üzenetére
Nem azért hogy eltántorítsalak, de én megbántam hogy SSD-t vettem.

Nagyon érdekes én is sokat olvastam, mindenki áradozott hogy mennyivel gyorsabb lett a rendszer, de komolyan én ezt nem érzem annyira.
Inkább vettem volna egy 1,5 terás külső WD-t
Crucial M4 64Gb-ot esetleg nem nézted?
-
soldi3r
veterán
válasz
FireKeeper
üzenetére
mivel pár éve napi 8-10 órát mozgok smt gyártásban, így kijelenthetem, hogy márkától függetlenül bármelyikkel lehet gond
engem a fél év gari tart csak vissza az inteltől
ha rászánom magam, nekem is kicsi a 64-es, mert az X60s-be csak 1 meghajtó fér, de valahogy nem fűlik a fogam a kingstonhoz, kár, hogy a 470-es 128-ban drága
Aktív témák
- CES 2026: A Lenovónál már akasztják a jövőt
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen notebookot vegyek?
- Autós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Macska topik
- HP EliteBook / ZBook topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- LG 77C3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! Asus VG27AQL3A 27 180Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Úgyhogy én nem hagynám ki.
engem a fél év gari tart csak vissza az inteltől