Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen notebookot vegyek?
- Boldog Új Évet Kívánunk 2026-ra!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- 3D nyomtatás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Aktív témák
-
soldi3r
veterán
'reggelt!
a crucial v4 van olyan jó, mint az m4? vagy a 470-es samut inkább 830-as samura cseréljem? -
soldi3r
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
megoldodott! koszi!
-
soldi3r
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
sajnos nem baratok az usb-s kabellel
-
soldi3r
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
eddig virtualis gepet hasznaltam, de azzal nem tudtam mukodesre birni a pci-s rs232-es kartyam, most pedig nagyon kell a soros port
-
soldi3r
veterán
válasz
samu74
üzenetére
akkor rácuppanok, hogy tudom megadni neki a telepítés alatt a drivert, a dual boot elvileg megoldható így is
(#37218) Fire/SOUL/CD, eddig úgy ment, de ,msot kellene a pci foglalatot is használnom, meg ezt-azt
(#37220) spiritex, hát igen, a latitude e6400-nál nekem is hdd+ssd kombó volt a gépben, de most a thinkpad x200-ba már csak 1 fér
-
soldi3r
veterán
'estet!
lenne egy olyan kerdesem, hogy egy samu ssd-re hogyan tudok a fennlevo win7 melle egy xp-t tenni? az xp telepito egy ido utan kifagy
talan valami driver kellene meg neki? -
soldi3r
veterán
'napot!
90-120 giga között mostanság mi a bestbuy? másodlagos oprendszer miatt le kellene cserélnem a 64 gigás samsungomat -
soldi3r
veterán
válasz
Jack@l
üzenetére
egyszer megmértem én is a bootracer-rel
time to logon 15 sec
time to desktop 27-2 sec
dell e6400 + samsung 470(#25069) Scholes9, mert ahci-ban lett telepítve, próbáld így
-
soldi3r
veterán
válasz
FireKeeper
üzenetére
szerintem itt Elrondnál olcsóbban megkapod a samut
(#24911) Fornax, nem teljesen érthető a kérdés, de ha egyre gondolunk akkor nincs
-
soldi3r
veterán
válasz
FireKeeper
üzenetére
mivel pár éve napi 8-10 órát mozgok smt gyártásban, így kijelenthetem, hogy márkától függetlenül bármelyikkel lehet gond
engem a fél év gari tart csak vissza az inteltől
ha rászánom magam, nekem is kicsi a 64-es, mert az X60s-be csak 1 meghajtó fér, de valahogy nem fűlik a fogam a kingstonhoz, kár, hogy a 470-es 128-ban drága -
soldi3r
veterán
válasz
Salvador20
üzenetére
nemtudom, de valami föld hiányra gyanakodnék inkább
ha zavarja a mikrofont, talán valami árnyékolás hiba lehet -
soldi3r
veterán
válasz
HellGreg
üzenetére
szerintem ez még annyira nem kapható, októberre ígérik
(#24015) kerekfej, remélem most már meggyőzted magad személyes tapasztalat és kipróbálás nélkül annyira, hogy ezek szemetek
annyit válaszolnék, hogy a samu 470-nel hajtva
- csendesebb lett a gép
- egy 14"-os lapos 10w körül eszik
- egyáltalán nem melegszik
- defrag-ra nincs is szükség
- kékhalál!? miért is?
- a tartós tesztek szerint 5-600 terra körüli adat írható ráa kedvedért elindítottam a sentinelt, rendszeres használat mellett, nálam nincs pl a cache áthelyezve, babusgatva stb...
Összes Olvasott Adat, 5 509 MB telepítés óta (2011.08.21.)"
mennyi ideig is fog így elmenni? jól számolom hogy ~100.000 hónapig? -
soldi3r
veterán
a kettő között is vannak márkák

(#23887) Dictator^, valószínűleg bizalomvesztés miatt árulják ilyen kevés helyen
mivel vannak hasonlóan jó minőségű ssd-k más gyártóknál és olcsóbbak is (kingston, samsung, corsair)
ssd és ssd közötti különbség pedig messze nincs annyi, mint hdd és ssd között, ezért nem éri meg az árát -
soldi3r
veterán
válasz
keszegduda
üzenetére
sok minden olcsóbb, ez speciel nem az

-
soldi3r
veterán
válasz
keszegduda
üzenetére
64 gigás méretben és sata2-ben a samsung a nyerő, jó alternatíva a 96 gigás kingston svp (+30 giga kicsivel többért)
de azt ugye tudod, hogy nem éri meg ebayen megvenni? -
soldi3r
veterán
a 96-os kingston svp ára ismét feljebb kúszott, már 28.5k

-
soldi3r
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
én outlookot csak a céges gépen használok, ott meg (anyagilag) nem támogatják az ssd-t

-
soldi3r
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
még az ssd magician-t érdemes feltenni, elintézi azokat a dolgokat amiket manuálisan kellene
-
soldi3r
veterán
válasz
tejeskifly
üzenetére
igazad van, ár/méret arányban nagyon jó helyen van, de ár/érték arányban már nem olyan nyerő

(#23544) wolandino, ezt kerested?
kiszámoltam, ár/méret arányban az f115 339huf/gb, a 96gb-os svp100 pedig 287huf/gb

-
soldi3r
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
mondjuk még így is a 96-ost éri meg megvenni, a samsung 64-ese tegnap óta majdnem egy ezrest ment feljebb, a 470-es 128-as maradt, de az még mindig 42 körül mozog
de ha jól emlékszem az svp100-as is valahol 47 körül mozgott, most meg majdnem 55 (az sv100 meg éppen 40 alatt van) -
soldi3r
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
jó választás, szerintem én is teszek egyet ilyet az X60-ba, egyszerűen iedgesít, hogy várni kell a hdd-re

-
soldi3r
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
egy kifejezetten hidegnek számító laposba szánom, nem szeretném, ha melegebb lenne mint a cpu
-
-
soldi3r
veterán
már hogy ne lenne
azt tudom, hogy mostanában már szívóznak a lenovosok a garival, de azt nem hiszem, hogy garanciavesztéssel járna, kérdezted őket?
Aktív témák
- PlayStation 5
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gaming notebook topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Diablo IV
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / 16GB DDR4 / GTX 1080Ti 11GB / 256SSD + 2TB HDD
- LG 32UQ85V-W / 32" Nano IPS / 4K 3840x2160 / Gyárilag Kalibrált / HDR 400 / USB Type-C 90W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

engem a fél év gari tart csak vissza az inteltől