Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Házimozi haladó szinten
- Milyen alaplapot vegyek?
Aktív témák
-
SirRasor
addikt
válasz
soldi3r
üzenetére
Olvasd el még egyszer mit írtam. Vagy nem tudod rendesen értelmezni? Akkor segítek: Tehát mindenben gyors lenne, csak a winbetöltési időben (és pont amitől a legjobban használódik) nem.
Átgondoltam újra és újra, és ez tűnik a legpraktikusabb felhasználásnak. De most még elmegyek fürdeni, hátha kigondolok jobbat. Viszont így még a biztonságos adatok elvesztése miatt se kell jobban aggódni.
De most komolyan, ezen érdemes elgondolkodni: mit használsz nap mint nap? Az, hogy a paint, meg a winbe integrált sok fos milyen hamar indul el az csak másodlagos. Mindenkinek van más cucca, amit úgyis felrak, és ott meg úgyis tudja irányítani a helyet, ahova menni fog a telepítés. És a win egyéb részei, amit használunk? Szerintem a pölö: paint indítása így is 0.1 mp alatt van HDD-ről..
Tehát szummázva szerintem jobban megéri berakni külön az SSD-t, és nem piszkálni az alap rendszert, utána meg az SSD-re telepíteni az összes olyan programot, amit amúgy is használ a rendszer, és így:
1. nem fog benne gányolni a win
2. +15 GB szabad hely, mert ugye nincs rajta a win
Aktív témák
- 100/100 - 0Perc - WD BLACK SN850P 1TB - Playstation 5
- 100/100% 500GB SSHD, 500GB HDD - több db - 2,5"
- 1TB-os Western Digital 3,5-es HDD-k (állapot infók és árak a leírásban)
- 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
- SAMSUNG PM9E1 "9100 PRO" 2 TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-12.500 MBs - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest