Hirdetés
- Projektor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Apple asztali gépek
Aktív témák
-
Core2duo6600
veterán
válasz
Predator2
üzenetére
Ahogy látom, elég izmos konfigot raktál össze.
Ha megnézel pár ssd tesztet itt a ph -án, most ne a szintetikus teszteket, mert az egy dolog.
Hanem a valós helyzeteket.
Az SSD adattár, a jéték nem lesz tőle gyorsabb, legfeljebb a pályák gyorsabban jönnek be, ha az ssd re van telepítve, de általában nem oda szoktuk.
Inkább azt mondanám, hogy a rendszer fürgébb lesz, gyorsabban töltődnek be a progik, és zökkenőmentesebben mennek párhuzamos dolgok, nem kell várni rá, hogy a hdd feje odataláljon.
És amint az ssd teszekben láthatod [link]Alig van eltérés, nekem a felülről a 4 ik van ebben a tesztben.
(#17869) Predator2, (#17871) hermanyi
Ehhez szerintem nem kell 64 gigas már csak a cikk szerint sem.
Ő ssd ről szeretne bootolni, nem hibrid rendszert készíteni.
Arra azért kiváncsi vagyok, mennyi egy a cikkben említet 20 gigas SLC SSD.
[link]Én valahogy a vagy ez vagy az gondolat hive vagyok, vagy HDD ről bootoljon a gép, vagy SSD ről, de inkább az utibbiról.
Ehhez hasonló volt már egy hirid hdd, talán a seagate től ?(#17872) leonel
Mindenbe lehet rakni, ambe belefér, a kérdés, hogy érdemes - e.
Sszerintem bármely ssd alkalmas rá, a lényeg, hogy a trim et tudja.
Nézd meg a ph lévő teszteket és akkor már tudsz dönteni, eme topik elején van linkelve a legujabb intel 300 gigas meg a főoldal, és utána a tesztek és a lap alján valahol.
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Netatmo Presence okos kültéri kamera / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest