Hirdetés

Aktív témák

• Egon

nagyúr

Pár gondolat még:

1. Egyeseknek az a gondja, hogy itt mindenki ''nyávog'', hogy így rossz meg úgy rossz. Mégis, mit kellene csinálni?!? Forradalmat?!? Menjek ki az utcára sokadmagammal, és romboljuk le a parlamentet ala Bastille?!?
    2. A fő problem szerintem is a korrupció. Állami cégnél vagyok, mesélhetnék...:( Attól még ha elzavarod a jelenlegi vezetést, az újak is annyit (ha nem többet) fognak lopni...:(
    3. Adók. Igencsak nevetséges mértékűek, de szvsz ha fele annyi lenne akkor sem fizetnének sokkal többen adót azok közül, akik most sem fizetnek. Ezzel együtt teljes mértékben meg tudom érteni azt a vállalkozót, aki jelenleg csal az adóval: igen sokan tönkremennének ha mindent befizetnének...:( Valahogy meg kellene oldani, hogy ne lehessen ezzel csalni/visszaélni, de _egyidejűleg_ nagymértékű adócsökkentést is végre kellene hajtani. Ez viszont szerintem lehetetlen.
    4. Unió. Tartok tőle hogy nagy szívás lesz. A magasabb bérek miatt a tőke megy keletebbre. A vámokból származó tetemes bevételektől elesünk. Az agyondotált uniós mezőgazdasági termékek behozatalával megölik a hazai mezőgazdaságot. Cserében pár tízezren kimehetnek dolgozni külföldre, az ittmaradó 9 millió meg dögöljön meg...:(

Aktív témák