Hirdetés
- Váratlanul megerősítette a mobil GeForce RTX 5070-et az NVIDIA
- A képkockasebességet is tudja mérni az új AIDA64
- Ha tetszik a jó öreg Xbox Green Edition konzol, ez a numerikus pad is fog
- Így viseli a Samsung az okosszemüveget
- ASUS blog: a memóriahiány nem jelenti azt, hogy ne javíthatnánk a PC-s élményen
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sident96
tag
Már percenként néztem a fórumot
Biztos vagyok benne vagyunk még nagyon sokan, hiszen biztos van egy hardcore, idősebb nintendo réteg is, aki valószínűleg játszott FF egyik részével. Nem tudom miért, engem is elkapott a hangulata, az a hatalmas szabadság és történet amit ad a játék, fantasy része pedig egyszerűen zseniális. Sajnos ha jól tudom XIII nem open-world játék, de ha jól tudom, már dolgoznak XV részen (mintha olvastam volna valahol ilyet), remélem lesz még rengeteg jó FF rész, ha nem, akkor is ott van már több mint egy tucat, amiben nem kevés játékidő van véleményem szerint. Remélem sikerül egy közösséget összehozni,
nem értem miért veszett el ez a játék ennyire, 1nek a grafikája sem zavaró, játékélmény még ugyan az. Remélem valamilyen szinten sikerül újraéleszteni
Új hozzászólás Aktív témák

- Anker SOLIX C300X hordozható töltőállomás (288Wh) - LiFePO4 - 140W USB-C - szivargyújtó
- DJI Mavic 3 Cine Premium Combo - Apple ProRes & 1TB SSD - DJI RC Pro - 3db akku - 2 év garancia
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BOMBA ÁRrR! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 Ryzen 5 PRO 7540U 14" FHD+ 32GB 1TB Lenovo gar: 2028.01.07!
- 27% - DDR5 Notebook 16GB / 32GB / 48GB RAM
- HP EliteBook 840 G7 14" i5 10210u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 86%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Biztos vagyok benne vagyunk még nagyon sokan, hiszen biztos van egy hardcore, idősebb nintendo réteg is, aki valószínűleg játszott FF egyik részével. Nem tudom miért, engem is elkapott a hangulata, az a hatalmas szabadság és történet amit ad a játék, fantasy része pedig egyszerűen zseniális. Sajnos ha jól tudom XIII nem open-world játék, de ha jól tudom, már dolgoznak XV részen (mintha olvastam volna valahol ilyet), remélem lesz még rengeteg jó FF rész, ha nem, akkor is ott van már több mint egy tucat, amiben nem kevés játékidő van véleményem szerint. Remélem sikerül egy közösséget összehozni,