Hirdetés
Aktív témák
-
adalbert1
veterán
válasz
Tibiajax #48432 üzenetére
Van igazság abban, amit hoffman_ mondott, kb. 0 eredetiséggel rendelkezik nagy részük... Mondjuk egy tényleg kimagasló, élvezetés és emlékezetes akciófilm legalább olyan ritkán születik mint mondjuk egy Ponyvaregény vagy Shawshank Redemption. A többi meg jó addig tölteléknek. Igazából én mostanában inkább a könnyebben emészthető, felszínes műveket fogyasztom előszeretettel, legalább nem kell koncentrálni meg gondolkozni közben, meg komoly témákhoz sokszor nincs kedvem... Ha majd ezen túllépek, akkor nekiállok azoknak a filmeknek, amik érdekelnek, de mostanában semmi kedvem nincs elkezdeni nézni őket (pl.: Nixon, Elephant Man).
madgie: szerintem azért a Training Day-ben az volt a különleges, hogy Denzel végre negatív karaktert alakított, nekem nagyon tetszett az a film. A Man on Fire is nagyon jó lett, igaz úgy hogy láttam már 4-5-ször most egy darabig biztos semmi ingerenciám nem lesz újranézni. Persze ennek ellenére rengeteg 12 egy tucat filmben is szerepel (vagy csak ezekkel keresik meg, vagy nagyon rosszul választ közülük - igaz egyszer azt is nyilatkozta, hogy a színészkedés csak pénzkereset, és a család az igazi elfoglaltság - így meg tudom érteni, hogy egyszerűbb tizedjére is ugyanazt hozni, mint keresni a kihívásokat).
Btw azt hittem, hogy Denzel sok filmben játszik, de rákerestem pár népszerű színészre, és ezek alapján egyáltalán nem. Pl. Samuel L. Jacksonnal közel egyszerre indult a filmes karrierjük, de ennek ellenére Samuel (igaz ő az egyik leginkább bevétel generáló színész, így érthető hogy sokat foglalkoztatják) majd háromszor annyi filmben játszott. Vagy pl. ott van Brad Pitt, 15 évvel később kezdte, de már 1x-szel több filmje van, Kevin Spacey is több filmben szerepelt.
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest