- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- Milyen TV-t vegyek?
- Zeneszerkesztő és DJ topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
tzscske
tag
A filmet nézzd nem a lejátszót
99# azt tudom,meg,hogy máshogy van az időzítés,ha belenéz az ember (az egyik idő alapú a másik képkocka,ha jól rémlik),de mivel mindkettőt ugyanúgy lejátsza nálam erre írtam,hogy nem tudom mi a különbség.(számomra nem érzékelhető,mert a lejátszó megbirkózik vele)
-
ádyz
addikt
sok felirat itt van->[link]
-
Antonio
senior tag
olyan probléma nem lehet hogy maga a windows nem tudja kezelni a az srt filet?
lehet hülye kérdés ...de nem tudom elképzelni hogy ugyanaz a lejátszó egyik hónapban lejátsza 2 hónapra rá meg nem ...
na közbe leszedtem VLC-t azzal megy a felirat
beszarás ...
a fene se érti ...thx ...
-
doc
nagyúr
-
kem
addikt
Én se tudom mi lehet a baj, de talán egy rendes lejátszó megoldja.
Sőt 100%.
Én ezt használom vindózhozis meg osx-hez is:VLC media playerszerk: utálom az F1-et
-
Antonio
senior tag
na találtam egy másik srt-sfilmet is a gépen és annak se megy a felirata
nem ismeri fel a gépem a srt filet?vagy mi van?remélem valaki mihamarabb tud segíteni
vagy mindenki F1-et néz ?...
ffdshow decodererm van ha ez számít
-
Antonio
senior tag
sziasztok
mi lehet az oka hogy nem látom a feliratot?
a poén az hogy egyszer már megnéztem a filmet felirattal
megjegyzés azóta új winyóm van minden újra lett rakva
az srt filet is letöltötem újra azt hittem azzal van valami ...Halálos hajsza Running.Scared[2006]DvDrip[Eng]-aXXo.srt srt és az avi megnevezése ugyanaz elméletileg símán kéne futni (?)
powerdvd7-et használok ... igazság szerint a rendszer újratelepítése óta ez lenne az első srt-s film ... KB 2-3 ÓNAPJA
valamit elfelejtettem beállítani? :fhelp thx
nincs más feliratos srt-s filmem per pillanat amivel tudnám ellenőrizni hogy most mivel is van baj ...
-
kem
addikt
Sziasztok!
NAgyon fontos lenne hogy valaki válaszoljon!
Mit jelent a <i> parancs -vagy tag- az srt fájlokban? -
Köszöm szépen Urak, megsasolom tesztelem miegymás, remélem sikerül, bár mérgembe tegnap inkább megnéztem felirat nélkül, de még jól jöhet
-
Sziasztok, következőképpen jártam minap, néztem vóna avit, találtam feliratot mindent hozzá, viszont a felirat ami srt volt, az sajna kb olyan 25 másodperccel előrébb volt, mint a szöveg, na szóval mondanátok nekem olyan programot amivel esetleg lehetne szerkeszteni a feliratot, mert így egyesével átirogatni a fájlt eléggé macerás lenne sajna
köszi
-
sztyui2
őstag
Miután átkonvertáltam DVD-re, természetesen DVD lejátszón szeretném megnézni, mert sajnos a DVD lejátszóm még nem játszik le DivX-et
-
sztyui2
őstag
Valaki tud olyan progit, amivel rá lehet illeszteni a feliratot a filmre? Tehát ne két külön fájl legyen a film és a felirat, hanem ha megnyitom a videót, akkor alapból benne legyen a felirat, és ne kelljen mindig uyganabba a mappába rakosgatni meg ilyenek.
-
Daweee
őstag
Feliratot hogy lehet összefűzni? Mert lenne egy film, (konkrétan a ''300'') amit letöltöttem, viszont 2 darabban volt, most hogy kiírnám DVD-re Virtualdubmoddal összehegesztettem, viszont feliratot egyszerűen nem találok 1 darabosat, csak 2-es pakkot... Össze lehet valahogy házilag dobni ezt? valami prog van? Esetleg linket az 1 darabos edition-re is elfogadok
Előre is köszi
-
deniro2
senior tag
Lenne egy olyan problémám, hogy beszereztem egy avi-t és kaptam hozzá feliratot, namost a felirat baromi kapkodós volt, ezért letöltöttem hozzá egy másikat, igenám, de az új felirattal sem a vmp sem a bsp nem játszotta le a filmet. Letöröltem az újat, visszaraktam a régit és érdekesmódon már így sem játsza le semmi.
Ha letörlöm a feliratfájlt, akkor semmi gond, viszont, ha ott van a film mellett, akkor nem indúl be a lejátszás és mostmár a felirat is tökmindegy. Valakinek ötlete?
-
Stimpy96
csendes tag
Sziasztok.
Kellene egy kis segitség.
Heroes S01E07-Nothing To Hide-(TVRIP_DIVX_AVI).avi
Ehhez az Heroes részhez keresek magyar feliratot. A felirat.hu-n nem találtam.
Ha valakinek megvan szóljon.
Előre is köszi! -
Borisz76
nagyúr
Sziasztok !
A Ghostbusters - Szellemírtók című film mindkét részéhez keresek angol és magyar feliratot !
Az első rész megvan Dual-Audio -s formában
A második ''csak'' angolul. Ehhez majd még kerítenem kellene egy HUNDUB-ot !
Felirattal és szinkronnal kapcsolatos infók jöhetnek priviben !
Előre is köszönöm a segítséget......ha lesz.
Üdv. -
CICCU
csendes tag
SZIASZTOK NEM TUDNA VALAKI SEGÍTNI? ÉN A NŐ ÉS PLUSZ EGY FŐ CÍMŰ FILMHEZ KELLENE NEKEM FELIRAT! KKKKKKKKKKKÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉRRRRRRRRRRRLLLLLLLLLLLEEEEEEEEKKKKKKKKK VALAKI
-
Aloha
csendes tag
Nincs meg vkinek az üvegtigris 2-nek a szövege?
Küldjétek már el email-ben(suti55@freemail.hu)!
Előre is köcce! -
Drizzt
nagyúr
Angol nyelvű feliratokat hol találhatok a legnagyobb eséllyel?
-
Scorpion
tag
Sziasztok. Görög nyelvű film feliratokat keresek. Tudna vki nekem ebben segíteni, hogy hol lelek ilyeneket? THX
-
nofi
addikt
nos lenne egy problémám
sajnos egy-két filmemnél előfordul h furcsán kezeli a feliratokat. konkrétan arról van szó h el van csúszva a felirat, ami nem is lenne gond, mer a vobsub okos
, csakhogy pár felirat folyamatosan csúszik, tehát míg a film elején 1-2 mp-et, fél óra mlva már dupla, vagy tripla annyit, tehát folyamatosan csúszik és emiatt nem lehet a vobsubbal hozzáigazítani. volt e már esetleg vkinek ien, vagy tud vki vmi ellenszert? (amúgy srt-ről volt szó, minden hibás esetben és ffdshow2005-ös codec pakkot használom)
-
torbit
tag
Üdv!
Tudna nekem segíteni valaki abban, hogy ha csúszik a felirat a filmhez képest (kb. 20 másodperccel korábban jön a felirat) mit lehet tenni?
Thx!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- gerner1
- Android szakmai topik
- Gyúrósok ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- EAFC 25
- Ukrajnai háború
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- További aktív témák...
- Eladó egy 34" GIGABYTE M34WQ Ultrawide 144hz gaming monitor!
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Új Acer Predator HELIOS NEO 16 Gamer Tervező Laptop -35% i9-14900H 32/1TB RTX 4070 8GB 2,5K 240Hz
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest