- Növelhetik VGA-nk túlélési esélyeit az ASRock tápjai
- Az In Win "lopakodó akváriuma" nem panaszkodhat a szellőzésére
- Máris kezeli a nem induló Socket AM5-ös alaplapjainak ügyét az ASRock
- A Sony szerint a PlayStation 5 konzolokat még nem érinti a memóriahiány
- A beérkező kérésekre figyelve frissítette North szériáját a Fractal
Új hozzászólás Aktív témák
-
90 nap múlva leállnak a FIFA World szerverek
Nagyon nagyon haragszom, lassan 1 éve játszom (mert nem vettem meg a FIFA 14/15-öt). Erre mire összejön egy normálisan csapatom (több mint 400 óra játék után) az EA bejelenti hogy "végül is, bocs de nincs lehetőség a játékra további működtetésére" (vagyis nem kerestek vele annyit amennyit elképzelték)
Ráadásul a sok trade, és játékból összegyűjtött coin és játékosok teljesen elértéktelenedtek egy pillanat altt és még esetleg átcserélni sem tudom FIFA 14 vagy 15 coinra mert nincs olyan akinek ez megérné
(pedig ahogyan számolom 3,5 - 4 milliót ért a 2 csapatom)Azért mert free-to-play (persze tudom biztosan sokan költöttek rá), nem kellene így bánni a játékos közönséggel, attól függetlenül hogy a szerverek nagyon gyakran laggoltak vagy nem mentek

Anno ugyanezt csinálták a Battleforgeal
Új hozzászólás Aktív témák

- HP Dell, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás - frissítve: 01.03
- Xiaomi Redmi Note 13 5G (2024) / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 512GB 14" áthajtós-érintős FHD+ Gar.: 1 év
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB Zalman Z10 Plus Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
(pedig ahogyan számolom 3,5 - 4 milliót ért a 2 csapatom)