Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hobby elektronika
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple MacBook
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
TrueGooner
senior tag
Ezek mind csupán megszokás kérdése. Érdekes, hogy az üzleti modellt látod mögötte. Én 0, az-az NULLA forint belefektetesével olyan csapatot építettem fel, ahol szerepelhet Neymar, Ronaldo, Messi, Mbappe, vagy (Arsenal szurkoló révén) Berkamp, Campell vagy Rosicky. Ez csak pár klasszis név, akiket teljesen ingyen, csupán játékkal megtudtam szerezni. Arról nem is beszélve, hogyha például kinyitsz egy ma még nem klasszis, de tehetséges játekost (Pl Saka vagy Fati), akkor bennük rejlő potenciál miatt jatékkal/edzéssel szintre fejleszthetőek, és simán belehet építeni Őket a keretbe. Igazi álom csapatot lehet létrehozni. :) Szóval nem igazán értem miről beszélsz, ha van játék ami a pénzedre játszik, az a Fifa.
Te a FIFA-t szoktad meg, Neked a FIFA lesz mindig is az etalon, mindent hozzá fogsz hasonlítani. Nekem szerencsére sikerült elrugaszkodnom a dologtól.
A játék egyébként MÉG nem free, Te valszeg a PES21 LITE verziót szedted le, ott pedig csak MyClub van, fixen 10 perces meccsekkel, és -sajnos- valóban kevés tartalommal.
Ja és még egy gondolat a lassúságra: Ha csak most kezdted, valszeg Bronz és Ezüst játékosokkal vagy tele, akik érthető módon sokkal, sokkal lassabbak, rosszabb a labdakezelésük, sokkal gyengébbek mindenben. Sztárjátékosokkal sokkal pörgősebb a dolog, de odáig el kell jutni.. :)
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Elektromos autók - motorok
- Tőzsde és gazdaság
- Hobby elektronika
- Futás, futópályák
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 QVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A41 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest