Hirdetés
- 3D nyomtatás
- Milyen TV-t vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- A Sony szerint a PlayStation 5 konzolokat még nem érinti a memóriahiány
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Woodslave
félisten
válasz
kapeti07
üzenetére
nálam Dybala lcam - rcam vagy cserepadra szorult utóbb Mbappe érkezésével, most meg R9-al pláne. Ott nekem már nem adta (mármint nem cserepadon előbbi pozikban
) viszont Cr7 helyett bejött akkor parádés volt. Fene tudja. Most már tényleg annyi lap van hogy lassan R9 a kapus tényleg.Mondjuk ez most megmutatta, hogy tényleg a lapokért való küzdelem és a folyamatos fejlesztés a játék motorja. Ha ezt mondjuk október 5-én kiadják ezekkel a lapokkal 1 hónap múlva kutya nem játszana. Dobáljuk a 90+ lapokat sbc-be mintha common goldok lennének, már a végén azt is lexartam ha 89-es squadot égettem el 87-es sbc-ben. És a wl ugyanaz a szopás lesz gold3 -2 között mint majd' minden hétvégén.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- 3D nyomtatás
- Milyen TV-t vegyek?
- World of Warships
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bluetooth hangszórók
- Újabb részletek a Galxy S26 Ultra privát képernyőmódjára vonatkozóan
- Építő/felújító topik
- Kiszivárgott a Pixel 10a specifikációja
- További aktív témák...
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MikroTik CCR2004-16G-2S+
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 02.05
- Apple iPhone 15 Pro / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) viszont Cr7 helyett bejött akkor parádés volt. Fene tudja. Most már tényleg annyi lap van hogy lassan R9 a kapus tényleg.