Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Huszadik születésnapjára eléggé megváltozott az Antec nagytornya
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Lassan 2027-re is elfogy a TSMC 2 nm-es gyártókapacitása
PROHARDVER! témák
- Új Toshiba notebook-modellek
- VR topik
- OLED monitor topic
- Androidos tablet topic
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Milyen egeret válasszak?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
RockHaRD
addikt
a te juventusos lövős gifjeid 20 fps-esek, nem olyan nagy különbség a 20 vs 15.
3 sec kb a gif, áll 60 képből, és így másfél mega. Nem olyan hűde nagy dolog ez, nem értem, hogy miért tekinted olyan nagynak
felveszem én is 30-cal úgy, hogy lejátszáskor 1x-es a sebesség, és amikor a gif-et csinálom, akkor beállítom, hogy a sebesség 0,6 legyen, és akkor enyém is 20 fps lesz, és nem lesz se nagyobb, se csúnyább. De ha megnézed, az én gifem vagy sokkal hosszabb, és ugyanolyan méretű, vagy ha rövid, akkor nincs 1 mb sem. Ne hidd, hogy olyan nagy tudomány a gif készítés...origin id-d micsoda?

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÁRI TÖLTŐK Macbook Magsafe 1 és 2 Budapest,/MPL/Foxpost
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110M i3 6100T 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Kolink Inspire K2 aRGB 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
felveszem én is 30-cal úgy, hogy lejátszáskor 1x-es a sebesség, és amikor a gif-et csinálom, akkor beállítom, hogy a sebesség 0,6 legyen, és akkor enyém is 20 fps lesz, és nem lesz se nagyobb, se csúnyább. De ha megnézed, az én gifem vagy sokkal hosszabb, és ugyanolyan méretű, vagy ha rövid, akkor nincs 1 mb sem. Ne hidd, hogy olyan nagy tudomány a gif készítés...