Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Juve
aktív tag
Ugri21:
Én is így voltam ezzel mind eddig, hogy kapuig baromi jól megy minden, csak épp a kapuralövésnél elszáll a tudomány. DE már megy!!! Rájöttem hogy itt úgy nem lehet gólt lőni, hogy nyomom az előre+irány gombot mert akkor a szögletzászló effekt jön be, HANEM: még az elrúgás előtt pozícióba rakod a labdát hurcoló játékost értsd a kapu irányába nézzen és a rúgás gomb mellett csak az előre gombot nyomod. Kicsit gagyin hangzik így de ez van. Én az elején kis gólokat lőttem, de most már azért kapásból is rámerem durrantani anélkül hogy 5 méterre mellészálljon a labda. Mindezektől függetlenül még is így is körülményes szerintem a rálövés, de ha vkinek nagyon megy bill.-el akkor én is örömmel venném ha megosztaná velünk!!!
FORZA JUVE!!!
Meg hajrá Scunt.....akármi nem emléxem!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó MacBook Pro 13 (2020) i7 2.3GHz / 16GB / 512GB Asztroszürke
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4648, 100% AKKSI
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest