- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Hobby elektronika
- RAM topik
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
FIFA 19 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Kristof_94 #29591 üzenetére
Hey all,
We're looking into an issue on PC where opponents can't be found in Division Rivals.
We'll let you know when there's an update.
Cheers,
- EA Andy - -
törölt tag
Szerintem meg egyáltalán nem ide tartoznak ezek a "nagyon magasröptű" eszmecserék. Ennek is megvan a saját topikja. Ez fifa fórum. És tele van ilyenekkel offolva. Értem, hogy írják, majd hogy nem kell elolvasni, de mi van, ha fontos információk lettek volna benne. Kénytelen elolvasni az ember sajnos az ilyet is. Pedig senkit nem érdekel. Akit érdekel az meg csak úgy mondja... azaz írja. Vagy nem komolyan gondolja. Köszi..
-
törölt tag
Sziasztok!
Azzal kapcsolatban írok, hogy nem tudom észrevettétek-e , de Bellerin nevét nem jól mondja egyáltalán a kommentátor Berry- nek mondja ki. Nem igazán tudom, de biztos hogy a 2016,2017,2018 as fifákban is rossz volt a neve és idegesítő. Megnéznétek, hogy nálatok is jelen van ez? De azt is észrevettem, hogy Európa Ligában viszont jól mondja. Lehet írni kellene EA-nek ezzel kapcsolatban, hogy javítsák ki. Lehet másnak nem számít, de nekem igen. Köszönöm, hogy elolvastátok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMTÁS! Dell Optiplex 7050 SFF asztali számítógép - i7 7700 16GB RAM 256 SSD Intel HD 630 Win10
- Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest