Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- VR topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nyakunkon a Mangmi combos kis kézikonzolja, a Pocket Max
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
-
PROHARDVER!
FIFA 16 topikösszefoglaló HASZNOS INFORMÁCIÓK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yodamest
veterán
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Nem értelek titeket, miért zavar téged, ha az ellenfeled rálövögeti 30méterről és elívelgeti a labdát a pecsába????? Én látom csak úgy, hogy ez számodra jó dolog? Örülnöd kellene, hogy elszórogatja a lasztikat, nem tudom min vagy felháborodva. Én tök boldog lennék/vagyok ha ilyen ellenfél jön szembe, annál jobb nekem legalább kapom az ajándék labdákat.
Én pont azon vagyok kiakadva, ami ennek az ellenkezője és elég gyakori az 1. osztályban, mégpedig, hogy végletekbe menően csak ezt a rövid passzos csiki-csuki barca focit játssza, olyannyira, hogy akár a kapusig visszapasszolja habozás nélkül, minthogy egy kockázatos passzt bevigyen. Ezektől a hideg ráz, életemet elunom az ilyen meccsen komolyan. És a legborzasztóbb amikor ezek belőnek egy gólt is, na onnantól már csak hátul fog adogatni és ha nem megyek ki rá full, akkor akár a meccs végéig ott fogja járatni a labdát,
NA EZ A BORZASZTÓ!!!!Nem egyszer volt, hogy direkt a szögletzászlónál tartotta a labdát, és csak egy újabb szöglet árán tudtam szerelni, képes volt lefújásig ezt játszani.... undorítóak az ilyenek.
Új hozzászólás Aktív témák
Összefoglalót olvasd el!
Csapatot Futheaden linkelj!
Gépigény
FUT Web App
Futhead
FIFA OFF topic
- Teszt FIFA 16 teszt
- Hír Íme a FIFA 16 gépigénye
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sorozatok
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Google Pixel topik
- E-roller topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Gyúrósok ide!
- Milyen autót vegyek?
- Több könyvet passzolna el a Samsung, mint kagylót
- További aktív témák...
- ASUS ROG Strix RTX 4090 OC 24GB GDDR6X Videókártya! BeszámítOK
- EATON 5P650iR - UPS - Szünetmentes tápegység
- Lenovo P1 G4 i7-11850H 32Gb ram, 512Gb NVMe, 4K
- új 15 hüvelykes MacBook Air M4 256GB SSD sky blue égkék Apple magyar 1 év garancia
- új Harman Kardon Onyx Studio 9 hordozható Bluetooth hangszóró ezüst 1 év garancia
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- MacBook Air M4 24GB 512GB Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600 16GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H7 Flow fehér 750W
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest