Hirdetés
- Papírnehezékként használható csúcs-GeForce-ot árul egy francia viszonteladó
- RISC-V alapokon nyugvó egykártyás gép(ek) a Banana Pi konyhájából
- Úttörő újításokat hozhat a shader modell 6.10
- Szélvészként hasít a Kingston nem gyenge kapacitású SSD-je
- Analóg-mechanikus hibrid billentyűzetekkel újít a Logitech
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Beolvad a Palitba a Galax a VGA-piac nehézségei miatt
- Papírnehezékként használható csúcs-GeForce-ot árul egy francia viszonteladó
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi belépő szinten
- Gaming notebook topik
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
FIFA 16 topikösszefoglaló HASZNOS INFORMÁCIÓK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yodamest
veterán
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Nem értelek titeket, miért zavar téged, ha az ellenfeled rálövögeti 30méterről és elívelgeti a labdát a pecsába????? Én látom csak úgy, hogy ez számodra jó dolog? Örülnöd kellene, hogy elszórogatja a lasztikat, nem tudom min vagy felháborodva. Én tök boldog lennék/vagyok ha ilyen ellenfél jön szembe, annál jobb nekem legalább kapom az ajándék labdákat.
Én pont azon vagyok kiakadva, ami ennek az ellenkezője és elég gyakori az 1. osztályban, mégpedig, hogy végletekbe menően csak ezt a rövid passzos csiki-csuki barca focit játssza, olyannyira, hogy akár a kapusig visszapasszolja habozás nélkül, minthogy egy kockázatos passzt bevigyen. Ezektől a hideg ráz, életemet elunom az ilyen meccsen komolyan. És a legborzasztóbb amikor ezek belőnek egy gólt is, na onnantól már csak hátul fog adogatni és ha nem megyek ki rá full, akkor akár a meccs végéig ott fogja járatni a labdát,
NA EZ A BORZASZTÓ!!!!Nem egyszer volt, hogy direkt a szögletzászlónál tartotta a labdát, és csak egy újabb szöglet árán tudtam szerelni, képes volt lefújásig ezt játszani.... undorítóak az ilyenek.
Új hozzászólás Aktív témák
Összefoglalót olvasd el!
Csapatot Futheaden linkelj!
Gépigény
FUT Web App
Futhead
FIFA OFF topic
- Teszt FIFA 16 teszt
- Hír Íme a FIFA 16 gépigénye
- Kerékpárosok, bringások ide!
- LEGO klub
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One mobilszolgáltatások
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- Napelem
- Android szakmai topik
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 7550,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,256GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11,LTE
- Apple iPhone 16e 128 GB White 100% Akkumulátor 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- S22 ultra 512/12
- HP X360 11 G7- Intel N6000/8GB RAM/ 11.6" HD érintőkijelző, passzív hűtés - garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest