Hirdetés
-
PROHARDVER!
FIFA 15 ULTIMATE TEAM GY.I.K. (FUT)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mirefes
csendes tag
válasz
Rypejakten #13375 üzenetére
Rendben, akkor kérlek erre adj nekem választ és túlteszem magam rajta
Barca-Real Ő-Én
Én támadok, nehezen, mert olyan lassan megy el a labda a játékosomig AKÁRMILYEN erősen nyomom a passzt, hogy lejár a személyim. Ha elér, akkor hiába nyomom a bal ravaszt, hogy ne pattanjon el tőle, olyan körülményesen veszi át, hogy az valami félelmetes.
Minden passzomkor az ellen embere már RÉG ott tanyázik az enyém mellett, egyből rángatva, szerelve. Most fordult elő az, hogy az egyik emberével becsúszott, a másikkal tackle szerelt EGYSZERRE. (a sima tackle volt eredményes). Na én is szeretném ezt megcsinálni és boldog lennék. Ebben tudsz/tudtok segíteni? Ill. a passzaim miért tetű lassúak, a játékosaim pedig miért körülményesek. Minden áldott Seasons 4. osztályú meccsen ez történik kivétel nélkül!
Köszönöm az eddigi türelmet is!
Új hozzászólás Aktív témák
- HP(Játékra is)15,6"FullHd IPS,core i5 1135G7,Iris Xᵉ+MX350 VGA,16-32GB RAM/nVme SSD,Újszerű állapot
- HP 17,3"FullHD IPS,core i5,GT930MX 2/4GB VGA,Vil.bill.16GB RAM,SSD,Szép
- ThinkPad 14,1"FullHd IPS,core i5(4x3Ghz)8-16GB RAM,256GB-512GB SSD,Dupla akku,nagyon szép állapot
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- XFX Speedster MERC 310 Black AMD Radeon 7900XTX 24GB 3év Garancia
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest