Új hozzászólás Aktív témák
-
forras2
őstag
őőőő azt hiszem azokat nem bántottam.... bár a passzolás így is össze vissza megy, ha nem irányítom pontosan irányba a passzoló játékost.... de most hogy mondtad, megnézem, hátha nehezebb lesz valamivel
Legújabb "nehezítésem" az az, hogy nem lőhetek kapura, csak úgy szerezhetek gólt, hogy befutok a labdával a kapuba.... de így is nyerek, nagyon könnyű kipasszolni a védőket is meg a kapust is.... persze ha sikerül jól fordulnom, és pontosan megy a passz...Másik kérdés... Itt nem lehet külön gombra állítani az indítást?
Vagy egyáltalán van olyan lehetőség, mint a régebbi fifákban, hogy indítsak 1-1 játékost, ne neki passzoljam?Helmoras
Elvből nem fifázok neten, mert rakás csalás van, amit használnak is.
Meg ha akarnék sem tudnék fifázni, mert nálam csak úgy műkcik a game vmiért, hogy a tűzfalban le van tiltva -
forras2
őstag
Tetszik ez a fifa, de nagyon gyöszösre csinálták meg a játékot
Világklasszis szinten játszok, a gépet a beállításoknál felgyúrtam, és még így is 3:0, 5:1, 4:3-ra győzök mindig.... Bayernal játszok BL-ben, és eddig egyetlen egy meccset sem vesztettem el a 27-ből -
forras2
őstag
Elég érdekes beállításokat lehet csinálni....
Az tetszik, hogy az én csapatomnál is és a gépnél is be tudom állítani, hogy milyen erősek legyenek a passzok, lövések, milyen legyen a kapus, lövés pontosságot, passz pontosságot stb....
Világklasszis szinten is analfabétává tudom tenni az ellent, magamat meg világklasszissá -
forras2
őstag
Alternatívon sem engedi azt a 4 gombot beállítani az irányításra.
Mindenhova máshova engedi, minden más gombot enged, de ezt a 4-et az irányításhoz nem.
Van gamepadom, de én azzal nem tudok játszani. Próbáltam az összes fifánál, nekem csak billentyűzettel megy. Meg elég sűrűn csinál olyat a gamepad, hogy gondol egyet, és folyamatosan 1 irányba futtatja a kiválasztott játékost.... -
forras2
őstag
Ezt csináltam.
Tűzfalban a fifa13.exe-t, a game/fifasetup/fifaconfig.exe-t és a game/core/activationui.exe-t letiltottam (ki és bemenő forgalmat is).
Windows tűzfal esetén: Vezérlőpult -> Felügyeleti eszközök -> Fokozott biztonságú tűzfal beállításai és itt a kimenőhöz és a bejövőhöz is, hozzáadtam a 3 exét, mindegyiket tiltottam.
1 fórumon olvastam ezt, és bevált. Konkrétan nem tudom mit csinált vele, vagy ez mit befolyásol a játékon, de jó lett tőle.Billentyűzeten a rendes billentyűzet és a numerikus billentyűzet között lévő 4 irányba mutató gomb
Azokra nem tudom beállítani az irányítást vmiért
És egyszerűen még 21 meccs után sem tudtam így megszokni a játékot, hogy nem a megszokott saját bill. beállításaimmal játszok
-
forras2
őstag
Nahm, sikerült megcsinálni.
De milyen már az, hogy kurzorra nem tudom beállítani az irányítást??? -
forras2
őstag
válasz
Rocky100 #677 üzenetére
AMD Athlon x2 3,4GHz-s proci.
4 GB ram
Ati Radeon HD4770-es vga.
Szerintem ezen simán mennie kéneÚj profil készítése sem oldotta meg a problémát.... VGA drivert frissítettem, vagyis régebbit tettem fel, mert a legújabb volt fent, de ugyan az a tényállás
Esetleg vmi más ötlet....
Eléggé idegesítő, hogy 10k-t kiadtam érte, és nem akar menni -
forras2
őstag
Sziasztok
Van 1 olyan gondom, hogy....
Megvettem a Fifa 13-at.
Feltelepítettem, semmi hibát nem írt ki. Simán indul a játék, csináltam profilt, minden okés.
De ahogy betölt a menü, ott egyből kidob a játék.
Esetleg valaki más is megvette, és találkozott ilyen hibával?
Vagy esetleg vmi megoldást tudtok a jelenségre?
Új hozzászólás Aktív témák
- Viccrovat
- Windows 10
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Formula-1
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Mercedes topic
- ZIDOO médialejátszók
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Asus TUF Gaming FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 8GB- 2 év garancia
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest