Új hozzászólás Aktív témák
-
KubanitoS
veterán
Ezzel kapcsolatosan: én is szeretek (szerettem) úgy játszani, hogy egy gyenge csapatot feljuttattam az élvonalba és megpróbáltam bajnokságot, illetve BL-t nyerni velük. Ezzel mindösszesen az volt a baj, hogy a mezük változatlan maradt. Angliában a különféle osztályoknak (Premier league, League one stb) saját és egyedi betűtípussal írják a játékosok hátára a neveket és számokat, valamint a logo is különböző. A mez minden esetben változatlan a játékban, ha sikerül feljebb kerülnöm egy-egy osztályt. Ezen változtattak valamit, vagy még mindig fix a csapatok meze?
Más: átigazolási szezonban az átigazolási ablak, ahol az eladásra kínált játékosok vannak, az eltűnt? Csak keresni tudtok játékosokra, lista nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest