Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
jokerone
tag
Üdv ismét!
Jópár bajnoki és gyakorlás után a következő problémáim vannak: a játék mostanában rettenet gyakran beszaggat, ami nem hiszem, hogy a gép konfig miatt lenne (3,2 pentium, 2gb ram, 4850, stb), bár lehet egy win reinstall javítana a helyzeten (csak akkor a többi játék miért nem szaggat be).
A kommentár nagyon zavar.. amiket írtatok is, + néha késik, ha pl az ellenfél a saját 16osán belülről rúg szabadot azt mondja, h ez majdnem 11es lett, stb. Szerintem a 08-ban is jobb volt a magyar komment, mint most.
Kegyetlen miket csal össze a gép, vagy csak bug-ok... kapus össze-vissza ugrál a labda elől, de még véletlenül sem a labda felé (de ez már előző részekben is volt néha, de itt mintha több ilyet láttam volna), játékos mellet elmegy a labda, ha átváltok rá akkor sem kerül hozzá.
Grafikáról már volt szó, arról nem is írnék, tényleg érthetetlen ennyi éven keresztül miért nem tudnak változtatni.
Ezektől függetlenül még mindig sokat játtszom vele, csak gondoltam megosztom Veletek
Pár link, ha valaki nem ismerné:
sok-sok infó és letöltések, érdemes nézegetni: fifahungary
cselek megvalósítása 3 videóban (lehet valamelyik volt már): cselekÜdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- Gigabyte GA-E350N WIN8 (Rev. 1.0) használt alaplap integrált CPU-val
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Gamer PC I5 12400F, RTX3050 OC 8 GB, 16GB DDR4. 1 TB SSD
- LG 27MP60G 27" IPS FHD monitor
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Astro A50 4th Gen wireless + base station fejhallgató
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 256GB WiFi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Samsung S23 Ultra 8/256GB / 12 hó jótállás
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest