- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Ráműthető a Linux PlayStation 5-re, de csak egy boot erejéig
- Mindenféle környezeti behatásnak ellenállnak az ASUS új TUF tápjai
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen házat vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Házimozi belépő szinten
- Ráműthető a Linux PlayStation 5-re, de csak egy boot erejéig
- Autós kamerák
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Nos igen, ilyen is lehet egy notebook…
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bikerman
aktív tag
Honnan tudom letölteni ezt a Fifa-t? Nagyon kéne köszi... Remélem tudtok segíteni
ragazzi della curva... -
[pod]Diablo
őstag
-
Kindgrind
aktív tag
-
[pod]Diablo
őstag
próbálj keresni Dc++-on vagy nézz körül ezeken az oldalakon
[Moderálva. - peterkeT]
[link]
remélem tudtam segíteni
[Szerkesztve]"Sült hal, Tom Jones, délutáni tea, rossz kaja, mégrosszabb idő, kibaszott Mary Poppins, LONDON!" // ...when i get sad.i stop being sad and be awesome instead... -
Kindgrind
aktív tag
Nem tud valaki Miniimage-t?
És bocs a kérdésért de fontos lenne
[Szerkesztve]PSN: TheKindgrind -
Feri1990
tag
Örömmel veszem a sok jótanácsot
Én remélem hogy jól fog sikerülni! Ha igen akkor lehet lessz ezután rendszeresen valamilyen bajnokság akár fifa 2005 -tel vagy 06-tal attól függ hogy mire lesz igény.
Ui.: és én is remélem hogy mindenki megjelenik az adott időszakban. Csak azért jelentkeztek mert játszani akartak -
[pod]Diablo
őstag
-
Pá
addikt
deleted by me
[Szerkesztve]''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.'' -
Pá
addikt
-
Juve
aktív tag
Kíváncsi vok, hogy sikerül levezényelni ezt a VB-t.
Én a 6 csapatos PH! Ligát is csak nagy nehézségek árán tudtam nagy nehezen lezárni
. Mindenki hol volt hol nem.....
Sztem 1 csoport 1 nap alatt zavarja le azt a 3 meccset, akik meg továbbjutnak úgyis komolyan veszik majd. -
Pá
addikt
Sztem legyen úgy, hogy megadtok egy időperiódust, mondjuk szombattól-keddig (vagy akármeddig) és azon belül akik egy csoporton belül vannak szépen megbeszélik egymással, ki mikor ér rá és elintézik egymás között.
Aztán ha letelt az idő, megnézitek ki jutott tovább és az egyenes kiesést is hasonlóképp meg lehet oldani.
Ja, ezt nem neked mondom, hanem a szervezőknek.
''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.'' -
Bullet_
tag
-
Pá
addikt
2x6(vagy 8) perc az soknak számít?
''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.'' -
[pod]Diablo
őstag
nekem az abajom,hogy még nem igen érek rá játszani hoszab időt max jövőhéten.De utánna már folyamatosan tudok majd játszani,de adig nem igen.
"Sült hal, Tom Jones, délutáni tea, rossz kaja, mégrosszabb idő, kibaszott Mary Poppins, LONDON!" // ...when i get sad.i stop being sad and be awesome instead... -
Feri1990
tag
Akik akarnak még jelentkezni a VB-re azok péntek estig tegyék meg mert utána kezdődik majd a bajnokság.
-
Zebu
addikt
-
Breki
veterán
ERre vannak megoldások
ugye támadásnál a kiugratás védekezésnél pedig a védekezési rendszer amivel a többiek körbevesziki az ellent labdát próbálva szerezni.
Deszép mondat P
Szval lényeg, hogy ezt nyomva nem csak állni fog hanem letámadja.
[Szerkesztve]Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561 -
Breki
veterán
Annó ez engem is zavart aztsetudtam mi az az L1
DE mostmár kapásból be tudom állitani játékon kívül az irányítást, sőt elég a settingset átmásolni.
Azt ugye mondanom se kell, hogy ezt a játékot, nem bill-el kell játszani mint ahogy a Fifa-t sem. Szval ez nem hátrány.
Menüből meg tök jókat csinálunk úgyis.Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561 -
Breki
veterán
-
Kicker
őstag
Szerintem nem rossz a fifa, de jótól nagyon távl van... az UEFA CL2005 sokkal jobb volt, nem lehetett egy manchesternek 9 gólt lőnni Professionalon.... jah kapott gól nélkül... szóval kicsit gügyéknek valo játék lett... ezt a PRO E akármi legújabbja meg van PC-n? hány gombbal kell nyomni? a fifaba már majdnem 10 jut plusz az irányok..
Chelsea, JuveArról ismerik futball körökben, hogy egyik meccsén kettőt bólintott, egy gólt és egy nézőt.... muhaha -
[pod]Diablo
őstag
-
Pá
addikt
-
Juve
aktív tag
Vicces
el akartam menteni a Squadomat erre ezt írja ki: Your IP address is invalid
szép volt EA

-
Zebu
addikt
-
Vapor
aktív tag
-
Vapor
aktív tag
Persze, hogy veri a fifát mert a pes konzolra van kitalálva...
Engem csak az zavar amit már valaki szóvá is tett, hogy pl. a pes4-benaz irányításnál ott virít egy ps2-es controller.
Játzsotam a pes-el xbox-on és a fifa'06-al is. Xbox-on télleg veri a pes5 a fifát de gépen ez nem így van pont a fentebb említett dolgok miatt. Abban viszont igazság van, hogy a fifa'06 pc-s változatában rengeteg bug van
Ami még zavar a pes-ben, hogy nem felesztenek a menün... Ez mondjuk kibírható
Most úgy vagyok, hogy hol ezzel hol azzal játszom mindig amihez kedvem van
PSN ID: SaLa17 -
naraku
aktív tag
Ez nagy bug!

-
Juve
aktív tag
-
Feri1990
tag
Amúgy nem lenne rossz játék de ilyet hogy viszem a labdát és nem mozdulna be senki csak ott egyhelybe áll a csatár + ha az ellenség támad és épp nem azzal a védővel vagyok akkor csak 1 helyben áll és nemhogy rámenne. + szabadrúgásnál az ellenség lövi és nem tudok sokszor mozogni a sajátommal .
-
[pod]Diablo
őstag
-
Juve
aktív tag
Egy rakás szar ez a fifa 06. Olyan mintha ovisok játszanának.....ott megy mindenki a labdára. Komolyan visszajátszottam pár támadásomat távolnézetből és látszik, hogy mikor középen próbálok előretörni 1000 ember vesz körül....még a saját játékosaim is....hogy minek azt nemtom
.....szóval nagyon gagyi....már tényleg nekem is ezt kell mondanom. -
Breki
veterán
Idéznék egy sráctól
'' Bar en csak a Pro Evo5 PC-s demojaval jatszottam eddig (mivel meg nem jelent meg X-boxra), de ott a jatekmenet erezhetoen meg elethubb lett. Olyan akciokat vezettem, mintha csak TV-n neznek egy valodi tamadast. Nekem nagyon tetszenek az aprobb fejlodesek is, hiszen mar a Pro evo4 is nagyon kiraly volt. A grafika nem izgat, szerintem a celnak tokeletesen megfelel. A Fifa szebb, de nem hasonlit a valodi focira. Legalabbis a Pro Evo utan
Es a PES-ben legalabb (ha csak keveset is), de fejlesztenek a keszitok, nem ugy mint az EA Sports-nal, ahol egyik evben kitalalnak valami jot, aztan a kovetkezo evben kiszedik a jatekbol, hogy aztan 2 ev mulva ujra ''eladjak'' mint eget vero otletet. A pro evo minden egyes resze jobb egy kicsit az elozonel, es igy haladnak ugymond a tokeletesseg fele. A FIFA viszont egyet elore, egyet hatra elven keszul, igy aztan csak nagyon nyogvenyelos a fejlodese.
Lehet, hogy sokaknak jobb JATEK a fifa, de a PES inkabb fociszimulator (igy szukebb a retege). Nehez jol jatszani a PES-, ezert sokan fel is adjak hamar. Es inkabb a ''mágneslábú'', ''akármerre állok megnyomom a D-t kapuralovok'' stilust kedvelik jobban, a csillogo grafikaval es eredeti jatekosnevekkel... Teny volt benne tulzas, de a kettot egymashoz hasonlitva irtam ezeket a jelzoket.
Megis, ha jol emlekszem konzolokon eladasokban tavaly mar verte a FIFA-t.''Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561 -
Vapor
aktív tag
Gyerekek én össz sz@rom magam...
Játszom manager módban egy meccset (Bolton-NewCastle) Egyszercsak Sherer (nem'tom hogy írják) eltünik, nem ltáom majd gólt lő...
Az hadján azután az egyik védőm is láthatalan lesz, de őt le tudja szerelni a gép én meg nem látok semmit
Ez egy óriási bug...
Edigg nem volt semmi gondom erre most jön ez, majd valamikor teszek fel screen shotokat![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nagyon izgis!
PSN ID: SaLa17 -
Breki
veterán
-
Zebu
addikt
Sziasztok!
Nekem sajna nem indul el
Rányomok a Fifa 06 ikonra, elfeketedik minden, majd pár másodperc múlva visszadob a destopra. Valami ötlet? Legújabb ATI driver van fent, directx9c, dxdiag semmi hibát nem jelez, és a FIFA 06-on kivételével semmivel sem volt eddig problémám. Help pls!
Rohadt idegesítő a dolog.....................
-
Breki
veterán
Hivatalos verzióval?
Ha esetleg mégse az ip cím alapján lehet
egyikötök hostol a másik meg az adott ip címre csatlakozikItalodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561 -
Robogo
csendes tag
Tud vki abban segíteni ,hogy hogyan tudok a haverommal ketten játszani a neten?
-
[pod]Diablo
őstag
-
Breki
veterán
Köszi igazából akkor lenne jó, ha a 40 méteres indítás is látszana.
Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561 -
[pod]Diablo
őstag
-
Breki
veterán
-
Juve
aktív tag
Én azt eddig is tudtam, hogy ilyet nem lehet a fifában.
Minél többet játszok ezzel az új résszel annál inkább nem teccik. Szar lett és kész.
Breki: már elfelejtettem, hogy te bill.el vagy kontrollerrel játszod a PESt? Ha bill.el, akkor 1 normális bill. kiosztást adnál nekem, ami már bevált?THX -
Breki
veterán
Szval akkor az a válasz, hogy Fifa-ban nem nagyon tudsz ilyet?
Juve
aktív tag
-
Breki
veterán
-
Breki
veterán
HC GAMER

Gondolom a PC változatot nézted. KONAMI PS2-re helyezi ill helyezte a hangsúlyt
Igen de csak a neve miatt aztán a gyerek visszaküldi, hogy vedd meg a jobbat.
Ugye rólam nem lehet mondani, hogy utálom a Fifa-t de ott mikor fogsz ilyen gólokat lőni?
Feri1990
tag
Én még nem láttam a pest de még lehet hogy +nézem
-
Juve
aktív tag
A HC Gamer-en utána néztem a tavaly téli időszaknak, amikor már kinnt volt mind2 játék a piacon. A britteknél végig a fifa vezet a pes előtt....az amcsiknál egyik sem volt a top10ben....... . A japánoknál természetes hogy a pes-t veszik mert az hazai termék.
Amúgy meg teljesen mind1. De ha marketing szempontból nézzük.....akkor az apuka aki bemegy mondjuk karácsonyra venni a fiának egy focis gémet....az valszeg a fifa-t fogja megvenni a neve miatt. A PES-t meg az aki ismeri, vagy utálja a fifát. -
Breki
veterán
-
Breki
veterán
-
Breki
veterán
-
Breki
veterán
-
[pod]Diablo
őstag
-
Feri1990
tag
bocs de sokan lusták +nézni
-
[pod]Diablo
őstag
-
Feri1990
tag
-
Bullet_
tag
Még nagyon sok csapat van üresen

-
[pod]Diablo
őstag
-
Feri1990
tag
Valaki még jelentkezhetne a VB-re : Bővebben: link
A még szabad csapatok : Kína; Mexikó; Costa Rica; Lengyelország; Svájc; Paraguay; Ausztrália; Tunézia; Belgium; Bulgária; Szlovénia -
[pod]Diablo
őstag
-
Vapor
aktív tag
-
Vapor
aktív tag
-
P.Dude
őstag
-
HolloW
senior tag
-
P.Dude
őstag
Egyépként nekem egész jól fut.Kicsit belassul de nemszámít.
Zoll -
P.Dude
őstag
Szóval mind1 mitmondanak a fifára a pesek a fifa eggyáltalán nemgagyi.A Menüjét is gyerekjáték kezelni nemúgy mint a pes-ét.Meg rengeteg csapat van benne szal nincs nekem vele semmi gondom!
Zoll -
P.Dude
őstag
-
[pod]Diablo
őstag
-
Troy.
addikt
-
[pod]Diablo
őstag
valaki a #424-re tud adni választ?
"Sült hal, Tom Jones, délutáni tea, rossz kaja, mégrosszabb idő, kibaszott Mary Poppins, LONDON!" // ...when i get sad.i stop being sad and be awesome instead... -
Troy.
addikt
-
[pod]Diablo
őstag
-
Juve
aktív tag
-
P.Dude
őstag
-
Troy.
addikt
-
P.Dude
őstag
Barcelona real-madrid 3:0
Ennyit ér a real.
Továbbá Barcelona magyar csapat szintén 3:0
Ennyit érünk.

Zoll -
[pod]Diablo
őstag
Tud valaki olyan patch-et a demóhoz amitől hoszabb félídőt játszatok?Mert én letöltöttem egy trainert de az nem működött.
Előre is köszi"Sült hal, Tom Jones, délutáni tea, rossz kaja, mégrosszabb idő, kibaszott Mary Poppins, LONDON!" // ...when i get sad.i stop being sad and be awesome instead... -
[pod]Diablo
őstag
még nemtaláltam más cselt.De te is nyugottan utánna nézhetsz,nem kéne mindig arra várni hogyha akarsz valamit azt más megcsinálja neked.
Viktor77
titán
Ez nem chat. Ne várd, hogy egyből válaszoljanak.
És sokkal kevesebb írásjelet használj.Csinálni kell. Kész. Pont. -
DJ kukacli
csendes tag
ha hó
-
DJ kukacli
csendes tag
Ha hó
-
DJ kukacli
csendes tag
-
[pod]Diablo
őstag
-
Sanyesz14
tag
Elképzelhető!!

De mostantól no OFF!!
[Szerkesztve]-Abit IS7-E ;2.6Ghz Intel Pentium;MSI 6600GT;120GB Hitachi HDD+40GB Maxtor HDD;2X512MB Samsung 400Mhz;Sima Normál ATX házikó+400W Ms Industrial táp,LG DVD-ROM, Pioneer 110D DVD-Író -
[pod]Diablo
őstag
-
[pod]Diablo
őstag
hozzászólás
Sanyesz14
tag
Ajánlom figyelmedbe az alapelvek tanulmányozását!!

-Abit IS7-E ;2.6Ghz Intel Pentium;MSI 6600GT;120GB Hitachi HDD+40GB Maxtor HDD;2X512MB Samsung 400Mhz;Sima Normál ATX házikó+400W Ms Industrial táp,LG DVD-ROM, Pioneer 110D DVD-Író -
[pod]Diablo
őstag
Mondta hogy ne írkálj enny felkiáltójelet,és asmylik is lehetnek még kevesebbekAz ollózást nem találtam meg,de valahogy biztos lehet
DJ kukacli
csendes tag
Mi az a hsz?Hülye vagyok mert még ma regisztráltám!

-
DJ kukacli
csendes tag
ollozni hogy lehet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
[pod]Diablo
őstag
Ottt van a fenti hsz-embe hoyg hogy lehet cselezni.Csak ki ne üsse a szemed.És nem rakj enyi felkiáltó jelet meg smylit!
[pod]Diablo
őstag
Nem kell ennyi felkiáltó jel
DJ kukacli
csendes tag
Az hol van!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

-
[pod]Diablo
őstag
itt van de máskor olvashatnál is
:Bővebben: link"Sült hal, Tom Jones, délutáni tea, rossz kaja, mégrosszabb idő, kibaszott Mary Poppins, LONDON!" // ...when i get sad.i stop being sad and be awesome instead... -
DJ kukacli
csendes tag
Valaki?Légyszi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
DJ kukacli
csendes tag
És az mégis hol van?
-
DJ kukacli
csendes tag
-
[pod]Diablo
őstag
ha beleolvasol a topicba akkor megtalálod a kérdésedre a választ
DJ kukacli
csendes tag
-
Juve
aktív tag
Rosszul tudod. A fifa tábor nagyobb!!!! És mindig is nagyobb lesz pont a neve miatt!!!a PES a laikusnak nem mond semmit...és a Fifa promóciója ezerszer nagyobb mint a PES-é
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Mobilarena észrevételek, hibák, javaslatok
- Milyen egeret válasszak?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Építő/felújító topik
- Trollok komolyan
- Motoros topic
- Prohardver app (nem hivatalos)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- További aktív témák...
- DELL Latitude 5520 Intel Core I7-1185G7, 32 GB, 512 SSD MAGYAR VILÁGÍTÓ BILLENTYŰZET
- PlayStation Portal - Midnight Black - Garanciával
- Új ASUS RYZEN 5 7600X GAMER ERŐMŰ PC 32Gb DDR5 512GB SSD NVIDIA RTX 3070TI 8Gb DDR6 750W TÁP 2ÉV GAR
- REDRAGON K530 TKL Draconic Compact RGB Red Switch
- ÚJ GAMER MAX PC CORE I5 14400F 16-32GB RAM 512GB SSD GAINWARD RTX 3070TI 8GB DDR6 750W-TÁP 2ÉV GAR!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 9 GPS 45MM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- iPhone 13 mini 128GB 88% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Én remélem hogy jól fog sikerülni! Ha igen akkor lehet lessz ezután rendszeresen valamilyen bajnokság akár fifa 2005 -tel vagy 06-tal attól függ hogy mire lesz igény.
. Mindenki hol volt hol nem.....
érdekes lesz, nem leszek itthon
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)