Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen házat vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Visszahozta a sírból a G-Drive márkanevet a Western Digital
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pá
addikt
Minden pontoddal abszolút egyetértek.
Tényleg gyorsabban megy a mutató ha a 16-osról kívülről lövök? Én azt hittem eddig, hogy ez szubjektív és csak azért lövöm mindig főlé, mert tudatalatt érzem, hog messziről lövök és rajta hagyom az ujjam, hogy legyen jó erős...
A passzoknál még az idegesítő, hogy ha van 2 emberem nagyjából egy irányba és az egyiknek szeretném passzolni, akkor tuti a másikat választja, persze amelyik előtt a védő van és máris eladtam...
Egyébként a labdatartás egész jól működik ha a gép tartja a labdát, nálam viszont ha pl egy ívelt passzt kapok, máris a nyakamon vannak ketten és mire lekezelném a labdát el is vette...
Ezeken túl(meg amit még írtál) nekem tetszik a játék, utoljára a 2001-gyel játszottam, így ahhoz tudom hasonlítani, annál sokkalsokkal jobb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Téli Olimpiai játékok Milano - Cortina 2026
- Parfüm topik
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- Dacia topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- World of Tanks - MMO
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Eljött a Messenger.com vége
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3791
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4328, 100% AKKSI
- Bomba ár! HP EliteBook 855 G7 - Ryzen 5 4650U I 8GB I 128SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest