Aktív témák
-
_calogero
tag
A Fiberesek nem veszik fel, mert tudják, hogy szar amit szolgáltatnak, de a felelőséget nem vállalják érte! Írtam korábban egy hosszabb hszt a kábel TV felmondásomról, amiben megjegyeztem, hogy a kb fél óra alatt míg bent voltam, kb 5 alkalmazott cseverészett és mászkált fel-alá, de a telefont 1ik sem vette fel, ami csak csörgött és csörgött, megállás nélkül!
Míg a Digisek azért nem veszik fel, mert egész nap megállás nélkül új ügyfelekkel beszélnek!
Csak pesten több ezer új előfizetőt regisztráltak az előző 2 hétben!
Akik hozzám jöttek pénteken, velem zárták a napot! Napi kb 8-9 antennát raknak fel! Nálam kb fél-3/4 órát voltak!
Annyira nagy az érdeklődés, hogy vidékre már 2 hónap átfutást mondogatnak!
Szerelő az úgy tudom van elég, csak 5x annyi a megrendelés hetente, mint amennyi készülék bejön az országba!
Egyébként ahogy jöttem dogozni, már egy rakás Digis antennát láttam felszerelve az ablakokba/erkélyekre!
A prohardver, de inkább a netboard DigiTVs topikját ajánlom figyelmedbe!
Meggyorsíthatod a bekötést, ha a szerelőket hívod, mivel ők kötik be és velük írod alá a szerződést is!
Aktív témák
További kérdésekkel az Invitel topikba fáradjatok!
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest