- Androidos fejegységek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen TV-t vegyek?
- Gaming notebook topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
Aktív témák
-
intuicio
aktív tag
válasz
tijstijs #12206 üzenetére
Hali. Tutti biztos, hogy még nem lesz 120/10-es net.. Ahhoz szerintem ki kéne alakítaniuk azt a rendszert.. Én is ott vagyok gondban, hogy ha meg kell kötni UPC-vel az 1éves hűséget, mert ugye a Fibernél már nincs hűségem... Ergo akkor megint 1 évig várhatok a T-home-ra.. Most vagy az lesz, hogy pár hónapig nem lesz net (torrent,msn,póker mentes böjt) avagy lehet-e upc-nél korlátozott szerződést írni októberig. Még passzolok mindent.. De inkább T-home mint Upc. szerintem....
-
villamos
őstag
válasz
tijstijs #12206 üzenetére
Szerintem azt kell nézni, hogy a fiber mekkora sávszélt tudott itt adni, és megnézni, hogy a júpiszinél melyik csomag hasonló. Mivel itt viszonylag újnak mondható a hálózat annyira vacak csak nem lehet, tippem szerint egy 15Mbit -et simán tudnak majd adni...
Senhi: Milyen típus? Pace, Thomson, Philips, Cisco? (a legnormálisabb fórumos utánajárásaim szerint a Cisco)
-
Senhi
aktív tag
válasz
tijstijs #11532 üzenetére
Hát először a Tordai tetején, akkor még semmit sem sejtettem. Másnap a a Szentkorona utca elején, harmadnap a házunk előtt (amikor írtam akkor voltak itt). Onnan tudom, hogy optikai, hogy megkérdeztem
amúgy pedig csak egy sima fekete kábel. Ha látsz egy nagy kerek fa izét rátekerve egy csomó kábelt akkor ők lesznek azok.
-
villamos
őstag
válasz
tijstijs #11445 üzenetére
Igen a UPC jön tavasszal. Az egész kerületet át fogja venni, legalábbis a cég honlapján ez olvasható. Arról hogy mi fog változni ennek kapcsán az teljesen homály. Valóban jó lenne, ha esetleg valaki bennfentes tudna csepegtetni némi információt, hogy mikor várható a szolgáltatóváltás, és hogy milyen változásokkal jár (más jellegű csatornák, sokkal kisebb választék -fiber családi csomag kb.60 csatorna vs upc bronze 33 csatorna)
Aktív témák
Hirdetés
További kérdésekkel az Invitel topikba fáradjatok!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A55 128GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- HP ProoBook 745 G7 laptop /Ryzen 3 4300U/4GB DDR4/256GB NVMe (Erősen "B" kategóriás esztétikailag)
- Samsung Galaxy A13 4G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest