Hirdetés
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Androidos fejegységek
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- TCL LCD és LED TV-k
- Mesterien csapta le az OpenAI reklámparáját egyik konkurense
- SSD kibeszélő
- Vezetékes FEJhallgatók
Aktív témák
-
Mecy_Lacee
senior tag
válasz
Kapitány
üzenetére
Elnézést, ha így jött le. Én csak a tényeket írtam...
S nem bántásból mondom, de itt szinte te, s egy kedves fórumtárs próbált nekem segíteni! A többit már leírtam...
Rajtatok kívül nekem úgy esett le, hogy én, mint egy kedves naív (volt) ügyfél levoltam sz@rva, már megbocsáss. Fizettem, amit fizettem. S nem kaptam meg amit szerettem volna, vagyis amiért fizettem. Tanulópénznek 1 kicsit sok volt, de hát így jártam....
S ugye, ha én hívok valakit, s nem veszi fel, az azt jelenti, hogy nem akar velem beszélni. Tehetek róla, hogy pont olyankor szerettem volna netezni, mikor sokan használják? Vagy hétvégén, mikor ráérek? S pont olyankor lehetetlen az üsz-t is hívni, s netezni is?
S ha véletlen elértem, akkor azt mondta, hogy ad 1 telszámot, hívjam fel, ha szeretnék valami jóváírást/kompenzációt. Mondom, kösz, de nem, mert nálad is 10 percbe tellett, míg felvetted, s mi lesz annál a számnál? A telefonszámlámat nem fizeti ki senki helyettem...
Ja, s az emailekről ne is beszéljünk. A bajai és a központi üsz címére küldtem jópárat, amire szerinted jött válasz? A vodkafontól jött. Igaz, ők meg is óldották a problémámat.... S később vissza is hívtak, hogy sikerült-e megoldani a problémát, azóta volt-e valamilyen másik, s hogy megvagyok-e elégedve a szolgáltatással/problémamegoldással.S mégegyszer mondom: ezer köszönet neked, s annak a fórumtársnak, aki megpróbált nekem segíteni. Hálám örökké űldözni fog titeket....
Aktív témák
További kérdésekkel az Invitel topikba fáradjatok!
- Gaming notebook topik
- Elbaltázott tankolás miatt csúszik a NASA Holdutazása
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Amazon Prime Video
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ultrák összecsapása: 500 megapixel fölé lő a Vivo
- Synology NAS
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 512GB 1 év garancia
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TB (210-ARJD), WD19TBS (210-AZBV)
- 179 - 180 - 189 - 190 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest