Hirdetés

Aktív témák

• Mecy_Lacee

senior tag

válasz Kapitány #4033 üzenetére

Elnézést, ha így jött le. Én csak a tényeket írtam...

S nem bántásból mondom, de itt szinte te, s egy kedves fórumtárs próbált nekem segíteni! A többit már leírtam...
    Rajtatok kívül nekem úgy esett le, hogy én, mint egy kedves naív (volt) ügyfél levoltam sz@rva, már megbocsáss. Fizettem, amit fizettem. S nem kaptam meg amit szerettem volna, vagyis amiért fizettem. Tanulópénznek 1 kicsit sok volt, de hát így jártam....
    S ugye, ha én hívok valakit, s nem veszi fel, az azt jelenti, hogy nem akar velem beszélni. Tehetek róla, hogy pont olyankor szerettem volna netezni, mikor sokan használják? Vagy hétvégén, mikor ráérek? S pont olyankor lehetetlen az üsz-t is hívni, s netezni is?
    S ha véletlen elértem, akkor azt mondta, hogy ad 1 telszámot, hívjam fel, ha szeretnék valami jóváírást/kompenzációt. Mondom, kösz, de nem, mert nálad is 10 percbe tellett, míg felvetted, s mi lesz annál a számnál? A telefonszámlámat nem fizeti ki senki helyettem...
    Ja, s az emailekről ne is beszéljünk. A bajai és a központi üsz címére küldtem jópárat, amire szerinted jött válasz? A vodkafontól jött. Igaz, ők meg is óldották a problémámat.... S később vissza is hívtak, hogy sikerült-e megoldani a problémát, azóta volt-e valamilyen másik, s hogy megvagyok-e elégedve a szolgáltatással/problémamegoldással.

S mégegyszer mondom: ezer köszönet neked, s annak a fórumtársnak, aki megpróbált nekem segíteni. Hálám örökké űldözni fog titeket....

Aktív témák