Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- Milyen monitort vegyek?
- 3D nyomtatás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Szeretne nagyobb versenyt a Microsoft, de nem szeretne túl sok gyártót a piacon
- Milyen egeret válasszak?
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
Aktív témák
-
btotyi
tag
Hasznosak bizony. Most, hogy így jobban utánanéztem az emlékeimnek 84-ben kezdtünk el 606-osokat (és nem 202-est mint írtam ) használni. Elég komoly fejlesztéseink voltak rá. Mint írtam egy teljes gyógyszeripari gyártócsarnokot vezéreltek ami akkor azért nem volt nagyon megszokott dolog itthon. A 404-esek a már csak a végén jöttek.Eyy darabig még használgattuk őket de a cégen belül (és kívül is) megváltozott a világ és már nem volt igény ilyen fejlesztésekre.
-
qtrica
aktív tag
Szia!
Nem pont a Festo PLC kommunikációra válaszolnék, mert nem használom.Talán segit, ha elmondom a tapasztalatomat.Más ipari elektronikáknál tapasztaltam, hogy nem elég az oprendszeren (XP) power user-nek lenni, valamiért rendszergazda-ként kommunikált csak a sorosport! Nem tudom a magyarázatát, talán megkellene tudni az okát egy profitól (Moonman?).
Illetve nézd meg, hogy esetleg más program foglalja-e.
[Szerkesztve] -
McBell
csendes tag
E ritkán jelentkező probléma általam is ismert, de csak a WINDOWS-os verzióban és COM_x porttal nem rendelkező gépek esetén.(USB-s NOTEBOOK). Ha van másik szabad COM port akkor kérem próbálkozzon egy másik felhasználásával. Esetleg a PLC (FEC20) újra ''BOOT-olásával''.
Üdvözlettel: McBell
Aktív témák
- Új Zsír Dell Inspiron 14 7441 Érintős Ultrabook Laptop -30% Snapdragon X Plus 10Mag 16/1TB SSD QHD+
- HP Spectre x360 Érintős TERVEZŐ Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- ReZone Használt PC Bazár Megbízható gépek, korrekt árak.
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -50% i7-13700H 16/1TB Iris Xe 3K+
- Apple watch utlra 2 eladó 2028.05.19-ig garanciális
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Nuki Smart Lock Ultra okoszár
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD Lemezes konzol Elite kontrollerrel garanciával hibátlan
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest