Hirdetés

Aktív témák

 • Mirage

  tag

  Szép estét,

  A mai nap zeneszáma: The Offspring – The Kids Aren’t Alright [link]
  Már elég régóta az egyik kedvenc punk számom, egyrészt a jó kis energetikus hangzás miatt (imádom a gitár szólót, ami benne van!), másrészt pedig a dalszöveg alapvető mondanivalója szerintem a mai napig mondhatni univerzálisan igaz, mint egyfajta „felnövés élmény”, ahogy az ember felnő és látja, hogy sok esetben az egykor reményekkel, álmokkal és célokkal teli volt gyerekkori barátai sok esetben, hogy csúsznak le, és jutnak olyan sorsra amire sosem számított volna.
  Természetesen ez fordítva is működik, hogy olyan kerül jobb útra, akiről már nem hinnéd, hogy menni fog neki, de ez sajnos a ritkább.

  A nap röviden: Közel hét órát utaztunk oda-vissza, meglestük az apátságot, de belefért egy kis erdőben mászkálás, sétálás, nézelődés és persze nem szalasztottuk el a lehetőégét annak sem, hogy finomakat együnk. A táj egészen pofás volt, és mivel vasárnap van ezért olyan nagy tömeg sem volt szerencsére.
  Összességében jó nap volt, bár számomra kicsit megterhelő, egyrészt az allergia miatt, másrészt pedig nehezen bírom ezt a nagy meleget pláne ilyen magas páratartalommal, mint amilyen a mai volt. A fogam viszont nem fájt annyira szerencsére, gondolom kezd már hatni benne a gyógyszer.
  Az út szerencsére probléma mentes volt, kikerültük a dugókat is. Megdöbbentő, hogy milyen minőségű az úttest néhány szakaszon itthon, össze-vissza ráz, dobál.
  Egy fiatal autóval mentünk, de szerintem a futómű életéből ez az egy nap minimum pár hónapot levett, ténylegesen olyan rossz minőségű volt.
  Kár is megvenni az új drága autókat, én sajnálnék például egy új Mercedest szétverni ilyen utakon.

  Egy kicsit azért elfáradtam, holnap jön a fa, úgyhogy lesz mit csinálni, jobb is lenne, ha kipihenném magam rendesen előtte.

Aktív témák

Hirdetés