Hirdetés

Aktív témák

 • Mirage

  tag

  Szép napot,

  Rövid összefoglaló a tegnapról: Hát ami azt illeti, nagyon nem úgy alakult a nap ahogy vártam volna. Arra számítottam, hogy hamar szólítani fognak, elvégre csak pár percig tartott volna az eligazítás. 7:40-kor értem oda (kb 6 órás indulással), végül olyan fél 11 környékén szólítottak be, 2 perc alatt végeztünk is. „Minden jó, októberben találkozunk”. Gyakorlatilag ennyi volt.
  Na mindegy, sebaj.
  Eredetileg azt terveztem volna, hogy a délutánt barátokkal töltöm, de végülis sikerült szorítaniuk egy helyet nekem a fogászaton, így inkább oda mentem mert már zavart a fájdalom. Hozzá is látott a munkának, egy gyógyszert helyezett el az egyik fogban illeti antibiotikum kúrára „ítéltek” a jövőhéti folytatásig, hogy addigra lehúzza a gyulladást.
  Talán úgy tűnik, hogy menthetőek még a fájós fogak.
  Annyiból kicsit gázos volt a szitu, hogy gyakorlatilag reggel mikor felkeltem akkor ettem utoljára, az onkológiáról pedig egyenesen a fogászatra indultam haza, így nem tudtam ebédelni a kettő közt, így már nagyon éhes voltam mire nagyjából 5 óra körül elmúlt végre a zsibbadás és tudtam enni rendesen. Na akkor már extra jól esett a kaja :D
  Összességében azért lefáraszott a tegnapi nap, nem is csináltam nagyon mást már délután csak letudtam a FFXIV napi rouletteket és mentem aludni.

  Hogy mit fogok ma csinálni még nem tudom, arra gondoltam hogy ma tartok egy kis jobban gaming orientált napot, elvégre már nagyon közel a lvl 80, aztán jöhet a következő job, és lassan kész is az összes. :K

Aktív témák

Hirdetés