Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- OLED monitor topic
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Sofabaton (logitech harmony alternatíva)
- Nyomtató topik
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
gippazoid
őstag
Sziasztok!
1 TB-nál kevesebb adatom van. Eddig egy fizikailag máshol lévő pendrive volt a biztonsági mentés (itthon két HDD-n tárolom de azok ugye fizikailag egy helyen vannak).
A Google drive alkalmas arra, hogy én kézzel időnként oda mentsek? Automata szinkronizálást nem szeretnék, annak soha nincs jó vége. Majd én kézzel felülírom amit akarok azzal, amivel akarom.
Az Androidos mobilomról viszont pont fordítva: arról a fotókat és hangfelvételeket viszont azonnal (esetleg amint WiFi-re csatlakozik) kellene egy ideiglenes helyre felmásolni mert a telefonos egyetlen példány az semmi.A Microsoft ugyan annyi pénzért 6 X 1 TB-ot ad, amennyiért a Google 2 TB-ot.
Melyik alkalmasabb a fentiekre?
A Microsoft-nál olvastam olyanról hogy kisebb csomagot lehet bővíteni de ezekről a bővítőkröl sehol sem találok infót. Se a méretéről se az áráról.
Valaki tudja ezeket?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- BESZÁMÍTÁS! GMKtec NucBox M6 mini számítógép - R5 6600H 32GB DDR5 1TB SSD AMD Radeon 660M WIN11
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dualsense Edge PS5 kontroller
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3401
- FRISSÍTETT LISTA - Lenovo LOQ / LEGION Pro , Lenovo Yoga Pro (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest