Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
gippazoid
őstag
Sziasztok!
1 TB-nál kevesebb adatom van. Eddig egy fizikailag máshol lévő pendrive volt a biztonsági mentés (itthon két HDD-n tárolom de azok ugye fizikailag egy helyen vannak).
A Google drive alkalmas arra, hogy én kézzel időnként oda mentsek? Automata szinkronizálást nem szeretnék, annak soha nincs jó vége. Majd én kézzel felülírom amit akarok azzal, amivel akarom.
Az Androidos mobilomról viszont pont fordítva: arról a fotókat és hangfelvételeket viszont azonnal (esetleg amint WiFi-re csatlakozik) kellene egy ideiglenes helyre felmásolni mert a telefonos egyetlen példány az semmi.A Microsoft ugyan annyi pénzért 6 X 1 TB-ot ad, amennyiért a Google 2 TB-ot.
Melyik alkalmasabb a fentiekre?
A Microsoft-nál olvastam olyanról hogy kisebb csomagot lehet bővíteni de ezekről a bővítőkröl sehol sem találok infót. Se a méretéről se az áráról.
Valaki tudja ezeket?
Új hozzászólás Aktív témák
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- iPhone topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bittorrent topik
- Apple asztali gépek
- Sonarr és Radarr
- enginev3.0: Torrent autodl beállítás
- További aktív témák...
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320
- AM4 procik! Kèszleten több db! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AMD AM5 Setup! Akár kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest