Hirdetés
- Milyen széket vegyek?
- Előrendelhető a ROG Xbox Ally és Ally X
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- iPad topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yeffy
veterán
válasz
bPatrik0521 #4879 üzenetére
Koszi a hosszaszolast!
Akkor iCloud kiesik. Nem szeretem a bekorlatozott szolgaltatasokat. Plane, ha fizetek erte.
MEGA-t ismerem, az elodjet is, kovettem nagyjabol a botranyt, ami korulvette, amikor lekapcsoltak.
Ott ez a jelszolopos moka elegge eltantoritott.Igen, neztem a pCloud-ot is, nem tunik rossznak, a lifetime opcio kulonosen, csak az a bajom, h nem tudom, mekkora kaliberu ceg, valoban meg lesz-e meg 20-30+ ev mulva is.
Ebbol a szempontbol egy Gugli, Apple, Amazon, Microsoft szerintem stabilabb ceg.De ugy nez ki, hogy a kugli Drive lesz az en opciom, bar ez a lifetime pCloud is tetszene.
Koszi a tippeket, tapasztalatokat mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- SZLA.GAR. Asus ROG Zephyrus G16 OLED AMD Ryzen AI 9 HX 370 ELADVA
- Akció! HP Elitedesk 800 G1 USDT számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD 4600 WIN
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070Ti 12GB Zalman S2 TG Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700 / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest