Új hozzászólás Aktív témák
-
pete_21
addikt
Sziasztok!
A segítségetekre lenne szükségem. Drive-ban a felhőben sok fájl fel van töltve. A gépen a C:\Users\Felhasználó\Google Drive mappába szinkronizálja az állományokat. A gépen volt Drive kliens, de le lett törölve, és az új Backup and Sync fel lett téve. Kéri, hogy adjam meg, mit szeretnék szinkronizálni. (Én a C:\Users\Felhasználó\Google Drive mappát adtam meg, de ez nem jó, mert ő oda tenné...)
Nem igazán látom át, hogyan is kéne beállítani. Azt szeretném, hogy legyen a C:\Users\Felhasználó\Google Drive mappa, illetve a felhő, és ezeket szinkronizálja csak. Ezek szerint a Backup and Sync-ben a Beállításokban a Saját eszköz fülön semmit ne jelöljek ki? És a Google Drive fülön a Mappa helyénél a C:\Users\Felhasználó\Google Drive legyen?
Remélem érthetően írtam le.
Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI GE75 Raider 9SF 17 Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3346, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest