Új hozzászólás Aktív témák
-
TRob1
veterán
A Sky-t nem igen ismerem, nem használom. Annyit teszek, hogy 2 gép között szinkronizálva van a fotók mappa (az a bizonyos 35 giga) a live Mesh segítségével, ami ha jól tudom szintén a Sky-t használja (csak nem értem, mert úgy tudtam hogy 25 gigáig enged szinkronizálni, de nekem a 35 giga után is ugyanúgy szinkronizál a 2 gép között) Mind1, ezt még nem jártam körbe, nem tudom hogy müxik...
(#135) Mela Kehes:
Ha leírom hogy mire jó, vagy ha leírom hogy Neked mire jó???(egyébként nem fontos már a rajtam keresztüli reg, már a második 50 gigát gyűjtöm, az egyik fullon van
)
De egyébként ez egy tárhely (szinkronizáció nélkül), ami 10gigával indít, és 50gigáig bővíthető meghívással (1-1 gigával a meghívottnak és a meghívónak is alkalmanként), van Win-es és Androidos kliens is (csak azért e kettőt írom, mert Én mást nem használok), és Én biztonsági tárolásra használom (elsőt videókra - mert kb. 2 giga a fájlméret határ, aztán csináltam a másodikat a fotókra, de közben rájöttem hogy fotókra elég a box is)
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest