Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
zetor2000 #312 üzenetére
Kínai lapokon elég gyakori hogy integrálnak valamilyen kulcsot. Ott nem érdekel senkit hogy megvetted-e vagy sem. Gondolom kínai márkás notikon is ez lehet a helyzet. Nekem most olyan kulcs van a gépemen (win11 pro) aminek az eredetét sem tudom. (Van win 7 pro matrica a gépemen de nem írtam be).Retailnak írja. Ms fiókom összeszedett kulcsokat, valahonnan még office2013-asom is van.
Persze a kulcs megléte még nem igazolja hogy eredeti lenne. -
ddekany
veterán
válasz
zetor2000 #312 üzenetére
Mármint a Windows Update az Windows 11 kompatibilisnek mondta, és hajlandó volt frissíteni 10-ről 11-re, vagy pedig valami MS által elhanyagolt módon feltetted rá (mint pl. hivatalos telepítő médián "setup /product server")? Ha már felment, akkor persze aktiválható, ez nem meglepő.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Google Pixel topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elden Ring
- Megjelent a Red Magic kompakt OLED kijelzős gaming táblagépe
- Autós topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Hobby elektronika
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest