Hirdetés
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
- Hazavághatja a MicroSD memóriakártyák piacát a Biwin-féle Mini SSD
- Firmware: a rejtett agy a gépedben 🧠
- Máris vihetik az FSR Redstone-t az új FidelityFX SDK-ból a fejlesztők
- El sem merte árulni két új SSD-családjának árazását a Kioxia
Új hozzászólás Aktív témák
-
ha3flt
tag
válasz
King Unique
üzenetére
Ja, csak az MS az összes szoftverét ilyen igénnyel csinálja - érdemes lenne észrevenned, hogy egy példa nemcsak saját magáról szól, azért példa. De amúgy is rétegigény egy keresés? Keresés nélkül egyetlen program sem szoftver, csak talicska.
Nincs szakértői vagy power user UI, ez az alapprobléma, a mezei felhasználótól a programozóig és rendszergazdáig mindenki ugyanazokat a szemét alapszoftvereket használja a beállításokon kezdve. Az nem érv, hogy úgyis valami mást fog megtanulni/letölteni helyette.
A jövő sem addig tart, ameddig ellátsz, én nem mondtam valószínűségeket, sem az MI-vel nem hoztam össze, csak lehetséges irányokat nagyon is valódi technológiák, fejlesztések, és a szereplők magatartása alapján.
Új hozzászólás Aktív témák
- 146 - 147 - 166 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB E-SIM Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4262, 95% Ak
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 4500 / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512GB SSD!
- VeryBig! Akciós! Dell Precision 7760 i7-11850H 32GB 512GB SSD RTX A5000 16GB 17" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest