- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple asztali gépek
- Végleges a HDMI 2.2-es verziója
- Mini-ITX
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aurig@
őstag
válasz
King Unique #188 üzenetére
Fizet neked a Microsoft, hogy ennyire isteníted és tolod a rendszerüket?
Rossznak nem rossz, de mikor napi szinten erősködik, hogy frissíteni kell, meg hűha mi lesz nem frissül az bosszant.
Én az egész frissítési procedúrájukban azt nem szeretem, hogy jobban tudják, mikor, mi a jó nekem, mint én magam!
Hadd én döntsek arról, hogy szükségem van e arra a frissítésre, amit le akarnak nyomni az ember torkán.
Nekem 50 hónapja volt utoljára telepítve a Win 10, azóta nem frissült, nem szeretem, ha b@szogat a rendszer.
Mielőtt azt írnád, hogy fogalmam sincs a dolgokról, cirka 23 év informatikai tapasztalat van mögöttem.
Cégnél is néhány száz gépet összeraktam és telepítettem rá Windowst /Win7, Win8 majd Win10/ 11-et nem mert addig mire megjelent, másik céghez mentem. Sajnos ott bekapcsolva kellett hagyni az update-et.
Bárkinek telepítettem gépet, akár asztali, akár laptop, mindig megkérdeztem és a mai napig is megkérdezem, hogy kell e neki a frissítés, ha nem, akkor kikapcsolom.
Sosem volt probléma a kikapcsolt frissítésekkel. -
flexxx2
őstag
válasz
" kb. észre sem venni a frissítést"
Akkor te nem használsz notebookot akksiról, próbáld ki mikor elkezd befűteni és meríteni az akksit, miközben te szeretnél prohardvert olvasgatni.A konkrét gép: egy 10th gen intel asus zenbook flip.
-
dabadab
titán
válasz
talán 365 napig akarod szüneteltetni és mellőzni a biztonsági frissítéseket, vagy mi?
Igen, akár.
Felhasználói élmény, hűha, egy normális hardverkonfiguráción kb. észre sem venni a frissítést,
Egészen pontosan milyen az a normális hardverkonfiguráció, amin:
1. nem veszed észre, ha újraindul a rendszer?
2. nem fog ott akár percekig futni a frissítés?meg ugye havonta csak 1x települnek automatikusan kumulatív frissítések
Ez egyébként elég hülye megoldás, pont azért van, mert a frissítés béna. Simán futhatna a frissítés akár óránként is, ha:
1. normálisan meg lenne csinálva és nem kellene minden vacak miatt újraindítani a gépet
2. a frissítések nem rontanának el amúgy normálisan működő gépeketAttól meg hadd ne legyek hasraesve, hogy lassan tudja a Wndows Update azt, ami az apt tudott húsz évvel ezelőtt (illetve csak annak bizonyos részeit, más részét továbbra sem).
-
Alaaf Pi
senior tag
válasz
Ha nekem be van állítva, hogy majd megmondom neki mikor frissítsen ennek ellenére random kezd böfögni, hogy indítsam újra, mert be kell fejezni a telepítést, akkor kinek van igaza? Win10 pro, admin, de nem teljes körű, sok funkciót a céges IT befolyásol.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Metal topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest