Új hozzászólás Aktív témák
-
Meridian
senior tag
eh.. közben megtaláltam jóval lentebb görgetve... töröltem.
[ Szerkesztve ]
-
Low Noise
senior tag
Erről eszembe juttott a Dark Rock 5 Pro, rá is kerestem, 39 ezertől van már az árukeresőn.
-
-
Pakmara
őstag
Nekem nincs bajom a noctua barnávalbde azért feketében mégiscsak jobb
-
fanti
addikt
Én imádom a D14-est!!! Kordában tud tartani egy 250W-ig elengedett Ryzen 9 5950X-et.
A színe...teljesen megfelel nekem. -
Vagy produktívabb elfoglaltságod, de mindenki a maga életének kovácsa.
[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
őstag
Ezzel sajna nem tudsz mit csinálni. Az egyiknek az a baja, hogy minden hírcímben ugyanazok a szavak köszönnek vissza, a másiknak meg az, hogy próbáljátok kerülni a szóismétléseket, a harmadiknak meg az, hogy a többjelentésű szavakat nem hajlandóak tudomásul venni. Nem tudtok mindenkinek egyformán jót tenni, és manapság már mindenki mindent (is) jobban tud, mint azok, akiknek ez a szakmájuk (ráadásul ezt le is írják).
Inkább örüljetek, hogy azt látni, akik ennyire "sz@r a ph!"-eznek, még mindig itt vannak, és olvasnak. Vagyis annyira mégsem sz@r, hogy elmenjenek. -
Ez különösen nehezen vehető komolyan olyantól, aki még mondatkezdő nagybetűt vagy vesszőket, esetenként egyéb írásjeleket sem használ, de a stilisztika szakértője. Ugye.
[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
-
A D9L-et én kifejezetten jó hűtőnek találom, egy dolgot hiányolok, a hasonlóan 90 (92)-es ventivel szerelt ikertornyos hűtőket a konkurencia kínálatából, főleg 120 mm alatti magassággal.
[ Szerkesztve ]
Az emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő.
-
cidalain
veterán
véleménybejegyzés következik, nem vitaindító:
van az a pont amikor a nem általános szavak már modorossá válnak.
egy hűtős cikkben simán le lehet írni a ventillátor szót háromszor, mert annak az a neve.
de néha azt érzem, hogy ezt direkt elkerüljük a szóismétlés miatt (pedig az nem egy teljes cikkre értendő, hanem mondjuk 1-2 mondaton belül ne írjuk sokszor)
de a ventillátor helyett a venti-t még elfogadnám, de a szélkavaró, szélgép, szélerőmű, légszállító, léghajtó, turbina, lapátos hűtőmű, pörgő/forgó hűtőegység már nálam túlmegy egy határon.
meg vannak olyan kifejezések, amik szerintem egy IT szakmai hír szövegébe nem férnek bele, pl: "tetőtől talpig feketében öltöztetett" helyett simán elég a lényegretörő szakmai "teljesen feketére fújt/színezett". Vagy pl "alacsony profilú apparátus a top-flow dizájn mellett tette le a voksát" - egy eszköz nem tud voksolni, max a gyártó tervezőrészlege, vagy "rpm közti sebességtartományt magáénak érző" - dehogy érzi a venti, így gyártották.
Összességében megértem az így írt cikkeket, de nekem ez a irodalmasított, direkt kacifántosan fogalmazott szövegezés nem jön be.>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
Sz.L.
aktív tag
Őszintén szólva, nekem addig fel sem tűnt, hogy miről megy a diskurálás, amíg vissza nem görgettem a bejegyzés címére. Amíg nem Origó jellegű címek jelennek meg, addig szerintem felesleges bármin fennakadni. Plusz nem lehet elvárni, hogy minden cikkíró egy szinonima szótárt pörgessen, csak azért, hogy a tartalom maximális választékossággal jelenjen meg az olvasónál. Szubjektív vélemény volt.
Üzleti megbízhatóságom adott: Több, mint 15 év PH tagság + régi és új rendszerben csak pozitív értékelések! (Nincs több HSZ, csak PM/PÜ.)
-
L.Edit
tag
A feladata annyi, hogy a száraz technikai adatokat elkeverje agyzsibbasztással, és tálalja. Ahhoz, hogy ennél többet kapj egy ilyen hír elfogyasztásától, ahhoz motiváltnak kellene lennie a szerzőjének, akár csak el akarná adni ezeket az olvasónak, vagy egy kicsit még hinnie ezekben a termékekben.
Ezzel a 3.-fél (se nem vagyok vevő, se nem vagyok eladó) hozzáállással viszont kialakítja a távolságtartást az olvasótóval, amit a mű-közvetlenséggel, jópofasággal igyekszik kompenzálni.
A modorosság - amit megjegyeztél - érzete a két ellentétes affinitás közötti átmenet nélküli csapongásoknak lehet a következménye.A megoldás a motiváció, hogy bele tudjon helyezkedni egy olyan szerepbe, ami olvasóként könnyedén feldolgozható. Tehát nem nála kellene kopogtatni, a reklamációddal.
[ Szerkesztve ]
Csíramentes, mosott-szárított belsőség eladó.
-
nehemiah
tag
Szerintem választékosan fogalmaz a szerző, nekem tetszenek az írásai.
Ha nem olvasnám a hozzászólásokat, fel sem tűnne az itt említett kifogás. Én a szöveget olvasva tudtam értelmezni azt.Thunder
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen monitort vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- Ukrajnai háború
- TCL LCD és LED TV-k
- Wise (ex-TransferWise)
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest