Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Autós kamerák
- TCL LCD és LED TV-k
- Saját vezérlőpultot tervezett a Snadragon X IGP-jéhez a Qualcomm
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- Computex 2025: két GPU-t is rejt a Maxsun Arc Pro B60-ja
- Milyen RAM-ot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
csocsioko
csendes tag
Sziasztok.
Egy ideje fejhallgatóm mikrofonjával vannak gondjaim. Ha pl. viberen, messengeren hívok valakit az asztali gépemről én hallom rendesen a hangokat viszont engem nem hallanak. Ellenben amit gépen futtatok pl. twitch, zenehallgatás azt hallja a partnerem. Van valakinek ötlete mit kellene beállítanom?
Win 10 fut a gépemen. Próbáltam hangkártya eltávolítást is de nem javult meg.
Másik fejhallgatóval is ugyanez a helyzet. -
fatikajoker
csendes tag
Hello! Van egy logitech g230 fejhallgatóm ami vezetékes. Vettem hozzá egy hangkártyát,(asus xonar dx), hogy jobb minőséget sajtoljak ki a fejhallgatóból. Namost. Vettem még egy fejhallgatót, egy nagytestvért, logitech g930 vezeték nélküli. Adtak hozzá egy vezeték nélküli usb-t, amit már nem tudok a hangkártyába dugni. A hankártya jackes a wireless usb-s. Kérdés: ha veszek egy female usb és jack átalakítót és úgy dugom a hangkártyába elképzelhető, hogy már a jó minőségű hang fog átmenni a fülesbe. Mert így hangkártya nélkül elég rémisztő a hangja a fülesnek
-
papamate
újonc
Köszi, megpróbálom, de más lesz a problémára forrása szerintem.
-
fd3
tag
nem lehet hogy nem dugtad be rendesen a mikrofont a fejhallgatóba?
egyik ismerősöm mondta h neki is cloud 2-je van, és elég erősen be kellett nyomnia a mikrofont hogy működjön.
nekem egy beyer mmx 300-am van, ott is be kellett elég erősen tolnom a zsinórt a fejhallgatóba, hogy életre keljen a mikrofon.gondolom a gépen van rózsaszín jack csatlakozó, próbáld meg úgy is hogy kihagyod a fejes külső hangkártyáját, és közvetlenül dugd be (lehet hogy lesz háttérzaja a mikrofonnak, mivel nincs külön földelése, de legalább tudod hogy működik)
-
papamate
újonc
Sziasztok!
Van egy Hyperx Cloud 2 fejhallgatóm(+mikrofon) de nincs hozzá hangkártyám és így nem ismeri fel a számítógépem a mikrofont ha használom a fejhallgatót. Nem szívesen költenék el 10.000 Forintot egy Hyperx hangkártyára.
Van esetleg olcsóbban olyan hangkártya vagy valami más ami erre a problémára megoldást nyújthat?
Esetleg az egy bemenetes(fejhallgatóból) két kimenetes(PC mikrofon és hang bemenet) jack megosztó megoldhatja a problémát?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest