Hirdetés
-
PROHARDVER!
Aki engedély nélkül készít, alakít át fegyvert, az a “Büntető Törvénykönyvről szóló 2012. évi C. törvény 325. §-ába ütköző lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés bűntettet követ el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
A muzeális jellegű revkó és puska nem fog megszűnni és nem tartozik semmilyen bejelentés/engedély kötelezettség alá 2023-tól sem. Ezek nem viselhetőek, de otthonvédelemre tarthatóak. Alfák és Zoraki R1 meg társaik (azaz gumiképes, de gáz-riasztónak vizsgáztatott cuccok) nem azért nem lesznek, mert nem adhatják el őket, hanem azért, mert senki nem fogja őket venni a bejelentés-/engedélykötelezettség miatt.
-
-
-
"Ha esetleg átterjed Európára is az USA-ban levő állapotok"
Nem igazán kell importra várni, alakul ez hazai ellátásból is. [link] [link]
Heti eszperente mese: Eme rettenet melegben, megvettem ezen cseh remeket, melyet egyesek melegen emlegetnek.
Azután a gyártónál, már hónapokkal ezelőtt feliratkoztam, az új M19-es Pitbullra, de az egy-két héttel ezelőtti telefonos érdeklődésem után úgy néz ki, hogy talán karácsonyra lesz is belőle valami. -
-
nyulnyulu
senior tag
-
rootkiller
őstag
Egy ismerősöm javaslatára meglátogattam a helyi vadászboltot. Ami a belsejébe kellett - két tömítés, új rugó, rugóvezető, meg egy a tus és a puskatest közé való laprugó - minden volt. Meglepetésemre az új rugó, másfél-két centivel hosszabb, mint az eredeti külső rugó. A dugattyútömítést Shimano láncolajjal kentem be, a cső végébe a lezáró mechanikának a menetét rézpasztával kentem be, a három tuscsavarra kentem csavarrögzítőt. Egyenlőre visszaraktam rá az olcsó 4x20-as távcsövet, illetve rendeltem rá első és hátsó irányzékot. Úgyhogy faszán rendben lesz (remélem), valamint megfelel a törvényi kereteknek is, bár azt gondolom hogy hiába a kiegészítő rugó, a régi elfáradt rugóval meg öreg tömítésekkel amúgy se tudott szerintem többet mint 7,5J
-
moma
őstag
Hmm, valahogy nincs jó érzésem, hogy pisztoly legyen. Ha egy mód van jobb lenne valami barátibb tárgy. OK a gázspray se baráti, de azért mégis
Amúgy nekem volt olyan, hogy valaki befújt gázsprayvel a villamoson és az elég kemény volt. Mondjuk lehet a meglepetés is benne volt, hogy egy ideig azt se tudtuk mi történik mi az, mert nem láttuk. Lehet függ attól is, hogy milyen spray.
Mondjuk a pisztolynak meg annyi lehet az előnye, hogy csak látványra már értelmes ember elrohan tőle. Ehhez amit linkeltél nem kell amúgy engedély?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- 87 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max - Silver - Használt, megkímélt
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest