Hirdetés
-
PROHARDVER!
Aki engedély nélkül készít, alakít át fegyvert, az a “Büntető Törvénykönyvről szóló 2012. évi C. törvény 325. §-ába ütköző lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés bűntettet követ el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
shield
őstag
válasz
rootkiller #2140 üzenetére
Én is örököltem egy 631-est, régi, de nagyon jó állapotban van. Keveset volt használva. Annak idején gondoltam rakok rá egy távcsövet, de nincs rajta semmi felfogási lehetőség. Azóta is ott van a sarokban, pár éve nem is volt vele lőve.
Most a hatástalanított fegyverek érdekelnek. Néhányat sikerült normális áron beszereznem, de most kissé nehezebb a dolog, nagyon pénzéhesek a nepperek.
Ha valakit érdekelnek a hatástalanított fegyverek, akkor beszélgethetünk róla itt, úgyis nagyon leült a topik. -
vendingo
veterán
válasz
rootkiller #2140 üzenetére
Szar lövedékekkel nem lesz pontos a fegyver, illetve akár árthatnak is. Indexen van légpuskás topic, ott vannak hozzáértőek, és akár olcsón is tudsz szerezni hozzá alkatrészeket.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Politika
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- 3D nyomtatás
- Energiaital topic
- EA Sports WRC '23
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 1350W Thermaltake Toughpower GF3 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 dokkoló
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest