- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- PLC programozás
- Milyen videókártyát?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Computex 2025: az űrben is megállja a helyét a Kingston Fury család
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Autóhifi
-
PROHARDVER!
Aki engedély nélkül készít, alakít át fegyvert, az a “Büntető Törvénykönyvről szóló 2012. évi C. törvény 325. §-ába ütköző lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés bűntettet követ el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Javaslom beszéld meg a szomszédokkal, mert nappal is csendháborításnak számít a nagy zaj miatt.
Ha van lehetőséged rá akkor valami nem lakott területen próbáld ki.
Ja és NE zárt térben vagy szobában! (csöngeni fog a füled egy pár órán keresztül, voltam olyan hülye hogy kipróbáltam)
Hordani közterületen csak engedélyel lehet rejtve.
Szomszédok előtt inkább be mutogasd mert az emberekbe belevésték hogy a fegyver tabu eszköz lehet, és mindenki aki fegyvert hord civilként az potenciális tömeggyilkos. Biztos rendőrt hívnának.
Habár ha szeretnél golyóálló mellényes rendőröket látogatóba (amikkel már volt tapasztalatom [link]) akkor eressz ki párat a semmibe a kertbe és kiabáld hogy a mocskos k**** a****t te szomszéd.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung S23 128GB Fekete /+AJÁNDÉK ÜVEGFÓLIÁVAL/normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest