- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Dell notebook topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Hátizsákot rejtett némelyik Zotac GeForce RTX 5090 doboza
-
PROHARDVER!
Mi is az a calisthenics?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolosanyi
veterán
válasz
Dobi 562 #8979 üzenetére
A katonák óráit nem ismerem, én katasztrófavédelmi szakirányon vagyok. Bár idén leraktak minket a Hungáriára és tart órákat egy honvéd ezredes is, nagyon szeretem az óráit. Ő nem megölni szokott minket, hanem tanítani. Nagyon aprólékosan elmagyarázza, hogy mikor milyen izom dolgozik, melyik technika célravezető. Sokat segített kötélmászásban a tanítása, de az akadálypályán is jobb úgy végigmenni, hogy minden elemre ismer 2-3 technikát az ember.
Nem is gondoltam, hogy leszólnád. A tesis "játékok" nem sokat érnek, ez tény. Pedig lehetne azt normálisan is, de inkább az a jellemző sajnos, hogy a tanár bedobja a labdát aztán addig se kell figyelni a diákokra. Az ügyesek elvannak, aki meg nem tanulta, korábban nem próbálta, az meg nem tud felzárkózni és csak ácsorog a pályán.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- PlayStation 5
- Reklámblokkolók topikja
- Honda topik
- Path of Exile (ARPG)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- A Surface Go Type Cover 100% magyar
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G6: i7-8G I 16GB I 256-512 SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged